NADA ZA NOVI POČETAK

‘Jako te volimo, mama‘: Sinovi Britney Spears prvi put otkrili svoju stranu priče

Preston i Jayden Federline u dokumentarcu Daphne Barak odgovorili su na ključna pitanja o svom odnosu s majkom Britney Spears.

U kakve god nevolje i nedaće, te međusobna optuživanja i sukobe se uvalili roditelji, briga za djecu trebala bi im biti na prvom mjestu. Znali su to ljudi od davnina, pa otuda i ona narodna da na mladima svijet ostaje.

A novi dokumentarac, čija je autorica proslavljena novinarka Daphne Barak, koja je do prije petnaest godina bila stalna suradnica Glorije, bavi se upravo tom temom i najvažnijim pitanjima o Prestonu (16) i Jaydenu Federlineu (15), sinovima glazbene zvijezde Britney Spears (40) i njezinog bivšeg supruga, plesača Kevina Federlinea (44) koji je o njima u trenutku njezina sloma preuzeo skrbništvo.

image

Kevin Federline u shoppingu sa sinom Jadenom

IXOLA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Daphne Barak ih je posjetila u njihovom domu u Los Angelesu, koji se nalazi svega nekoliko kilometara zračne linije od vile u kojoj živi njihova majka. I to u trenutku kad se Britney Spears (40) s duetom ‘Hold Me Closer‘ koji je otpjevala s Eltonom Johnom nakon višegodišnje diskografske stanke vraća na scenu. Njezin novi diskografski početak gotovo se poklopio s privatnim, odnosno lipanjskim vjenčanjem sa Samom Asgharijem, 28-godišnjim modelom i glumcem, na kojem se Preston i Jayden, premda su bili pozvani - nisu pojavili.

U ekskluzivnom razgovoru s Daphne Barak otkrili su zbog čega je njihov odnos s majkom već godinama prepun frustracija, boli i traženja, te zašto nakon svega vjeruju da bi se sve moglo vratiti na staro, piše Daily Mail.

image

Britney Spears je sinove 2013. odvela na utakmicu baseballa

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Britney Spears i Kevin Federline upoznali su se 2004. u klubu u Hollywoodu: pjevačica je upravo bila okončala 55-satni brak s Jasonom Alexanderom, svojim prijateljem iz djetinjstva, a Kevin je čekao drugo dijete sa svojom tadašnjom suprugom. Bila je to ljubav na prvi pogled i odmah su se vjenčali te dobili sinove Seana Prestona Spearsa Federlinea i Jaydena Jamesa Federlinea, a zajedno su izdržali tri godine.

U trenutku njezina sloma Kevin Federline je dobio skrbništvo nad djecom, a sada su svi skupa pred kamerom iznijeli svoju stranu priče.

image

Britney Spears sa sinovima Prestonom i Jaydenom 2014.

KM PRESS GROUP/SHUTTERSTOCK

"Sinovi su se zasad odlučili apsolutno držati podalje od medijskog cirkusa koji prati njihovu majku na svakom koraku, pa zbog toga nisu došli niti na njezino lipanjsko vjenčanje sa Samom Asgharijem. Bez obzira na to svi im želimo sve najbolje", izjavio je Kevin Federline za dokumentarac autorice Daphne Barak, čija se premijera očekuje uskoro.

Prva impulzivna reakcija Britney Spears na odluku da joj sinovi ne dođu na vjenčanje bila je optužba bivšeg supruga pa je u statusu na društvenim mrežama (koji je u međuvremenu obrisala) napisala da Kevin čini sve da sinovima omrzne majku. Na to je on objavio snimke na kojima Britney urla na sinove koje je u međuvremenu također uklonio, što zapravo pokazuje da su obje strane spremne na kompromis.

Pa čujmo što o svemu zapravo misle Preston i Jayden Federline.

"Nitko nikoga ne mrzi, ali će trebati mnogo vremena, truda i volje da se pokrpaju sve rupe u našem odnosu. Sto posto sam siguran da se sve još uvijek može popraviti i veselim se toj mogućnosti", izjavio je Jayden koji se pred kamerama obratio i direktno majci.

image

Prva zajednička fotografija Britney Spears i Kevina Federlinea

MB PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Jako te volim i želim ti sve najbolje. Možda jednog dana možemo sjesti za isti stol i razgovarati o svemu što nas muči", izjavio je 16-godišnji mladić koji je sretan što je njegova majka ponovno pronašla sreću u privatnom životu i nada se da je Sam Asghari pravi muškarac za nju. "Da je na vjenčanje pozvala cijelu obitelj, sigurno bismo došli na vjenčanje, ali da odemo samo brat i ja, to nije imalo smisla", dodao je.

Premda je Kevin Federline nakon sloma bivše supruge dobio skrbništvo nad sinovima, majka ih je godinama redovito posjećivala - zajedno su igrali baseball, slavili rođendane, zabavljali se u bazenu, dečki su preko noći ostajali kod nje...

No, kad su ušli u tinejdžerske godine posjeti su se prorijedili, jer su dečki imali svoje vlastite interese te prijatelje koji su im u tom razdoblju odrastanja postali najvažniji. Ekstrovertiraniji Jayden je sam naučio svirati klavir, dok povučeniji i sramežljiviji Preston isto tako dan ne može zamisliti bez glazbe i umjetnosti.

image

Kevin Federline sa suprugom Victorijom odgaja šestero djece

ARLENE RICHIE/SHUTTERSTOCK

"Preston se uvijek brinuo o meni, pazio na mene i bio mi podrška, baš kao i ja njemu. Bez obzira na sve zapravo smo imali sretno djetinjstvo i postali smo zadovoljni mladi ljudi", kaže Jayden.

U njihovom domu je uvijek živo i veselo, jer drugačije niti ne može biti sa šestero djece. O njima se skrbe Kevin Federline i njegova supruga Victoria, bivša odbojkašica, a osim Prestona i Jaydena podižu i Kevinovu kćer Kori (20) i sina Kaleba (18) iz veze s glumicom Shar Jackson, te sinove Jordana (11) i Peytona (8).

"Naš dom je sigurno i sretno mjesto za sve nas, svi se međusobno volimo i poštujemo i to je najvažnije. A u njemu uvijek ima mjesta i za našu majku", zaključuje Jayden.

Linker
20. travanj 2024 15:36