IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
U ratu sa svima

Britney poručila roditeljima da gore u paklu, a sinovima da je ne cijene

Umjesto da se okrene budućnosti, pop pjevačica izvlači na površinu rane iz prošlosti i svađa se sa sinovima, jer ju ne žele vidjeti.

Umjesto da se okrene budućnosti, pop pjevačica izvlači na površinu rane iz prošlosti i svađa se sa sinovima, jer ju ne žele vidjeti.

Posljednje objave Britney Spears na Instagramu pobuđuju zabrinutost jer se pop pjevačica ne prestaje obračunavati s roditeljima, a u posljednje vrijeme i sa sinovima Seanom Prestonom te Jaydenom Jamesom. Svima je jasno kako je iza nje teško razdoblje, 13-godišnji konzervatorij, no možda bi ju nedavna glazbena suradnja s Eltonom Johnom trebala usmjeriti prema budućnosti, a prošlost prepustiti zaboravu? Stalno iznova vraća se na strašne događaje i samoj sebi ne da mira. Svako toliko u audio ili video zapisima na Instagramu ponavlja kako želi "da joj roditelji gore u paklu". Njen novi tonski zapis na toj platformi otkriva da je prvi puta bila na pregledu grudi magnetskom rezonancijom - kao osmogodišnjakinja! Kako su je roditelji još u dva navrata kao klinku slali na taj pregled, tada je u neznanju i strahu umislila je da je to zato što "ima rak dojke ali joj to nitko ne želi priznati", prenosi portal Indy.

"Izolacija, medicinske sestre, bočice s krvlju, stalni pregledi... Pomislila sam: ‘Čekaj, je li ovo nova vrsta liječenja raka? Jesu li me zato poslali na ovo mjesto? Nisu htjeli da doznam strašnu tajnu?‘". S današnje perspektive zaključila je da su to, zacijelo, učinili iz loših pobuda.

"Htjela bih da oboje gore u paklu", zaključila je pjevačica.

Kad se ne obračunava s roditeljima, u svađi je sa sinovima. Točnije, javno ih kritizira dok oni ne dogovaraju. Naljutio ju je Jaydenov intervju za australski televizijski program "60 minuta", kad je priznao da su brat i on zahladili odnos s majkom jer ih smeta što se pojavljuje polunaga na društvenim mrežama.

"Bili su moja radost, bili su moje sve. Radovala sam se što ću ih vidjeti - za to sam živjela. I onda odjednom, oni su me odbacili. Da li da srcu kažem neka prestane kucati? Iskreno ne razumijem kako su me s takvom lakoćom odsjekli iz života?" rekla je. Uslijedila je serija bizarnih objava čiji je zaključak da joj je sada dosta, prenosi Fox News. Poručuje sinovima (koji su je navodno blokirali), kako je povrijeđena i da će ih vidjeti kad ona bude spremna i nauče ju cijeniti.

Linker
26. travanj 2024 04:53