Fast FWD

Bruno Petković o nogometu, hrani i bračnom životu: "Iva je najposebnija žena u mom životu"

Prošla godina za slavnog nogometaša bila je na mnogo načina posebna, pa i zbog ulaska u bračnu luku s majkom svog djeteta, voditeljicom Ivom Šarić, sada Petković.

Obožavani Dinamov igrač Bruno Petković nedavno je uplovio u bračne vode sa, kako kaže, najposebnijom ženom u njegovom životu, Ivom Šarić s kojom ima sina Adriana.

Sve to se dogodilo svega nekoliko dana nakon što je odigrao posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, i nakon što su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini.

Dan vjenčanja, 20. prosinca ujedno je i rođendan njegove odabranice, tako da je slavlje bilo osebujno i veselo. Za Gloriju su tada dali eksluzivan intervju, a mi smo ga "priveli" i u naš Fast FWD video format u kojemu smo htjeli predstaviti njegove druge strane i saznati pokoje detalje njegove svakodnevice, od toga - sjeća li se svog prvog službenog gola, ukupnog broja golova do obožavanja hrane, ali i toga kako se opušta.

image

Bruno Petković i Iva Šarić u račnu luku uplovili su 20. prosinca, točno na njezin rođendan

JOHN PAVLISH

Saznali smo i druge "trivije": koji mu je omiljeni film, igrica, serija, ali i vježbanje. Progovorio je ponešto o ostvarivanju ciljeva, ljubavi prema Dinamu, ali i tome kako vidi svoju suprugu Ivu. Pred vama je one and only, Bruno Petković.

Linker
18. ožujak 2024 08:25