u novom broju glorije

EKSKLUZIVNO Vjenčali se Iva i Bruno Petković

Hrvatski nogometni reprezentativac i TV voditeljica rekli su "da" nakon četverogodišnje veze - vjenčali su se na njezin rođendan i samo za novi broj Glorije otkrili detalje dvostrukog slavlja u intimnoj atmosferi.

Svaki blagdani koje Bruno Petković i njegova životna partnerica Iva Šarić mogu provesti zajedno za njih su blagoslov. No, ovogodišnje kratke zimske praznike, tijekom kojih se 29-godišnji Dinamov napadač i hrvatski nogometni reprezentativac odmara od treninga i utakmica, posebno su iščekivali. Nekoliko dana nakon što je odigrao posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, i nakon što su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, Bruno Petković i Iva Šarić organizirali su slavlje vezano uz njihov privatni život. Povod za slavlje 20. prosinca bio je dvostruki: zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i - udala se za markantnog Metkovca.

image

Iva i Bruno Petković vjenčali su se nakon četiri godine veze

JOHN PAVLISH

Iako nerado javno govore o svom privatnom životu, ekskluzivno za Gloriju otkrili su detalje vjenčanja kojim su okrunili četverogodišnju ljubavnu vezu. Ne propustie novi broj magazina u kojem vam donosimo fotografije s intimnog, zimskog vjenčanja Ive i Brune Petkovića.

image

Uz novi broj ne propustite masku za područje oko očiju Glam it up!, brenda Jana Nails

JOHN PAVLISH
Linker
24. ožujak 2024 00:16