Nina Badrć 2014. u Jelsi na otoku Hvaru

 SAšA BURIć CROPIX
Ljetna fjaka

Čarobno ljeto: Nina Badrić otkrila detalj iz svog doma na Hvaru

Nina Badrić pokazala je na društvenim mrežama kako izgleda ljetna fjaka u njenoj režiji, u njenom drugom domu koji obožava.

Nina Badrić pokazala je na društvenim mrežama kako izgleda ljetna fjaka u njenoj režiji, u njenom drugom domu koji obožava.

Ljetna oaza Nine Badrić već godinama je Hvar, otok na kojem ima svoj drugi dom - minimalistički uređen stan u centru Jelse. Ovog puta s pratiteljima je podijelila jedan kutak svojeg ljetnog doma kojim prevladava bijela boja, a ističe se crvena fotelja.

"Fjaka", napisala je uz fotografiju na kojoj su vidljive i istaknute grede te dekor od bijele cigle oko prozora. U njezinom ljetnom kutku, u koji na fotografiju lagano prodire sunce, vidljivi su i osnovni modni dodaci za ljetne izlaske - elegantna torba i šešir. NIna je otkrila i kako ljetovanje provodi uz knjigu, iščekujući da sunce izgubi snagu kako bi otišla na plažu. Kakav pogled ima, pokazala je na drugoj fotografiji.

Sažeta objava:”Moja jutra” navode na pomisao da su jutra s njenog prozora doista čarobna, kao u njenom hitu. Ninina “kartolina” iz Jelse poziva na dovršavanje poslova, kakvi god bili, i žurno putovanje do najbliže plaže. Nije nužno potegnuti do Hvara: lješkarenje i pogled na more s bilo kojeg mjesta mogu biti čarobni, uz primjenu njene (pre)poruke: vrijeme je za fjaku.

Linker
27. travanj 2024 12:37