Internetska zvijezda sa suprugom

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Progovorila je

Četvrta supruga američkog rokera Tommyja Leeja: ‘Pamela Anderson nije bila ljubav njegova života‘

Zvijezda društvenih mreža, Brittany Furlan, otkrila je da je Tommyjeva najveća ljubav bila Heather Locklear, a ne zvijezda ‘Baywatcha‘, no prevario ju je pa ga je ostavila.

Zvijezda društvenih mreža, Brittany Furlan, otkrila je da je Tommyjeva najveća ljubav bila Heather Locklear, a ne zvijezda ‘Baywatcha‘, no prevario ju je pa ga je ostavila.

Poslije poprilične gungule zbog memoara "Ljubav, Pamela" i dokumentarca Pamele Anderson,"Pamela, ljubavna priča" - s jasno naznačenim light motivom o njenoj ljubavi prema neprežaljenom bivšem mužu, Tommyju Leeju - progovorila je njegova sadašnja supruga, Brittany Furlan. Američka influencerica, glumica u usponu i komičarka osvrnula se na intrigantnu temu Tommyjevih bivših. Budući da mu je četvrta žena, o tome bi 36-godišnja Brittany mogla štošta reći jer materijala ima napretek: suprug joj je, očito, sve ispričao, do posljednjeg detalja. Njen nedavni razgovor za magazin People prenijeli su brojni mediji, posebno izjavu kojom je Pameli zacijelo slomila srce.

"Svi veličaju njegov odnos s Pam, ali on je bio u braku s Heather Locklear gotovo osam godina. Bila je ljubav njegovog života. Vidim to jer je ona zabavna, slatka, brižna, sjajna osoba. Tommy kaže da je zabrljao u toj vezi. Prevario ju je. Ipak, do danas su ostali dobri prijatelji", izjavila je supruga bubnjara Mötley Crüea.

image

Tommy Lee s Heather Locklear u rujnu 1985.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Otkrila je da joj se Heather toliko svidjela da se naljutila na Tommyja jer je prevario tako sjajnu ženu kojom je bio oženjen od 1986. do 1993. godine, piše Fox News.

"Ne mogu vjerovati da je to učinio. Ona je tako cool. No, to su bila druga vremena. Imao je 25 godina ili 26 godina. Ne želim se ispričavati, ali on je sada drugačija osoba nego prije. Živiš i učiš", rekla je Brittany dodajući da ju je s Heather upoznao Tommy.

"Ona je zbilja draga, podržava vas i stvarno cool žena. Zbližile smo se", istaknula je.

Nije komentirala Pamelinu knjigu u kojoj je autorica napisala: "Moja veza s Tommyjem možda je bila jedini put da sam ikada bila istinski zaljubljena." No hvaleći drugu bivšu suprugu 60-godišnjeg glazbenika, uputila je "poruku" trećoj bivšoj, svojoj prethodnici.

Pamela i Tommy vjenčali su se 1995. i razveli tri godine kasnije, a brak im je obilježila snimka seksa koja je procurila u javnost, česte svađe i njegovo uhićenje zbog zlostavljanja supruge - zbog čega je proveo šest mjeseci u zatvoru. Dobili su dva sina, Brandona (27) i Dylana (25), a nakon razvoda brigu o njima preuzela je zvijezda serije "Baywatch".

image

Roker s Pamelom Anderson 2003., na premijeri filma ‘Scary movie 3‘

DAN STEINBERG/BEI/SHUTTERSTOCK

Brittany Furlan upoznala je Tommyja nakon što joj se počeo upucavati na društvenim mrežama. Najprije ju je počeo pratiti na Instagramu, a onda ju je svako malo lajkajo. Dogovorili su se za susret i brzo se zaljubili, piše Us Magazine. Iako ih dijeli značajna razlika u godinama, 24 godine mlađa Brittany postala mu je ozbiljna djevojka. Prvi put su zajedno zamijećeni u javnosti 2017. kada su se ljubili ispred sushi restorana kao da su sami na svijetu. Uslijedilo je dijeljenje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama: romansu su potvrdili iste godine, na dodjeli nagrada Streamy na Beverly Hillsu. Zaprosio ju je na Valentinovo 2018., a vjenčali su se na Dan zaljubljenih iduće godine. Koliko je poznato, imaju skladan brak čemu vjerojatno doprinosi i prijateljstvo Brittany i Heather Locklear, bez zavisti i ljubomore.

Linker
26. travanj 2024 23:32