Channing Tatum na reviji modne kuće Versace u svibnju ove godine

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Postaje ozbiljno

Channing Tatum i Zoë Kravitz u rijetkom zajedničkom izlasku, upoznao je sa svojom kćeri

Štand za prodaju limunade Everly Tatum i njezine prijateljice, posjetila je djevojka njezinog oca koja se opušteno družila s djevojčicom i pomagala joj u prodaji osvježavajućeg napitka.

Štand za prodaju limunade Everly Tatum i njezine prijateljice, posjetila je djevojka njezinog oca koja se opušteno družila s djevojčicom i pomagala joj u prodaji osvježavajućeg napitka.

Zbog visokih temperatura koje "prže" Los Angeles i veći dio južne Kalifornije, kćer holivudskog glumca Channinga Tatuma zamolila je svog tatu da joj pomogne postaviti ulični štand za prodaju limunade. Djevojčici se na štandu pridružila i njezina prijateljica Victoria, a sa strane je na njih pazio Channing Tatum.

Podršku malim "poduzetnicama" pružila je i njegova djevojka, holivudska glumica Zoë Kravitz, s kojom ne izlazi tako često u javnost. Neko vrijeme pomagali su djevojčicama prodavati hladni napitak: moglo se vidjeti kako se zvijezda filma "Batman" jako zbližila s kćeri svog dečka. Glumica je skrivala lice ispod izblijedjele šilterice i tamnih sunčanih naočala. Za tu priliku, nosila je zelenu hoodicu i kratke traper hlače. Obula je Mary Jane balerinke dok je njen dečko odjenuo sivu hoodicu i komotne hlače do koljena slične boje.

Kad se uvjerio da je sve pod kontrolom, glumac je s rukom u ruci otišao sa svojom djevojkom dok je s djevojakma na štandu ostala mama Everlynine prijateljice.

image

Channing Tatum s djevojkom Zoe Kravitz na štandu svoje kćeri

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumac koji se proslavio filmom "Step Up" kćer je dobio s bivšom suprugom, glumicom i plesačicom Jennom Dewan. Kćer ga je nadahnula za pisanje slikovnice "Sparkella" 2021., a u lipnju ove godine objavio je nastavak, "The One and Only Sparkella and the Big Lie". Obje dječje knjige bit će adaptirane za veliko platno, a mogle bi dobiti i animiranu verziju za televiziju. Druga slikovnica je posebno zanimljiva jer je glumac u njoj otkrio kako se nosi s dječjim lažima te što je napravio kada je uhvatio svoje dijete u laži.

"Najveći je problem što djeca misle da će biti u nevolji. Bolje je odmah pokazati da ste ih prozreli čim počnu s tim, kada laži još nisu toliko velike jer će postati veće. Zato svojoj Evie govorim: ‘Nećeš imati problema sa mnom. Neću se ljutiti na tebe. Znaš što si pogriješila‘. Sve dok razumije da lagati nije u redu i želi to ispraviti i ispričati se, to je prihvatljivo.To ne znači da toleriram laži, ali ako uplašim kćer prestrogom kaznom, udaljit ću je od sebe, a problem s lažima bit će sve gori", rekao je u nedavnom televizijskom intervjuu.

Vezu sa Zoë Kravitz potvrdio je šetajući se s njom New Yorkom u listopadu prošle godine, držeći ju za ruku. Zanimljivo je to da su prije šest godina bili angažirani na istom projektu – posudili su glasove u filmu "Lego Batman" – ali se nisu sreli u studiju za sinkronizaciju. On je tada bio u braku s Jennom Dewan, dok se kćer američkog kantautora i jednog od najzgodnijih frajera na američkoj glazbenoj sceni, Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet, 2019. udala za glumca Karla Glusmana. Ostali su u braku osamnaest mjeseci, a njihov razvod "poklopio" se sa snimanjem trilera "Pussy Island", redateljskim prvijencem Zoë Kravitz. Glavnu mušku ulogu povjerila je Channingu Tatumu, a otkako su počeli surađivati, pratile su ih glasine da su u vezi. Nisu se izjašnjavali po tom pitanju gotovo godinu dana, do prošlogodišnje, jesenske šetnje Velikom jabukom.

"Nisam poznavao Zoë prije nego što me je angažirala sam za svoj film. Kad smo se prvi put sreli, njen projekt bio je prilično drugačiji od očekivane forme, ali teme su bile iste. Sve interakcije kroz koje je moj lik prošao bile su sve prilično "punk rock", da budem iskren", rekao je Channing Tatum u jednom razgovoru. sada, zbog činjenice da je upoznao djevojku s kćeri Everly i da ju je ona prihvatila, čini se da veza sa Zoë postaje sve ozbiljnija.

Linker
26. travanj 2024 16:06