Siniša Mačković i Chloe Sevigny u ožujku 2020. odlučili su se posebno paziti zbog epidemije koronavirusa i njezine trudnoće
 BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ekskluzivno doznajemo!

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Dječak je rođen u subotu 2. svibnja u New Yorku. Njegov otac Siniša Mačković, slavni galerist rodom iz Zaprešića, prisustvovao je porodu nakon što su se i on i njegova partnerica testirali na koronavirus.

Glumica Chloe Sevigny i ravnatelj galerija Karma Art Siniša Mačković dobili su dječaka! Kako doznajemo, Chloe je dječaka na svijet donijela u subotu, 2. svibnja, prirodnim putem. Siniša Mačković bio je sa svojom partnericom u rodilištu, i to nakon što su se oboje testirali na koronavirus. Dječak, čije ime još taje, ali je poznato da vuče slavenske korijene - rođen je težak 3,35 kilograma i dug 53 centimetra.

Poznatom paru ovo je prvo dijete, a Sevigny je sina na svijet donijela u 46. godini života. Da je trudna, objavljeno je prije par mjeseci, kada je glumica uhvaćena u šetnji sa Sinišom, a na fotografijama postalo očito da je u drugom stanju. Chloe i Siniša zajedno su prvi put fotografirani u kolovozu 2019. godine. Upoznali su se, ipak, puno ranije, preko zajedničke prijateljice.

New York City, NY  - Actress, Chloe Sevigny sports a pixie-cut and is seen kissing and showing some PDA with unidentified boyfriend on a park bench in Manhattan's Soho area.

BACKGRID USA 25 AUGUST 2019, Image: 467274964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chloe Sevigny i Siniša Mačković krajem kolovoza 2019. uhvaćeni su prvi put zajedno

Intervju: Američka glumica čeka dijete s dečkom iz Zaprešića, a nama je otkrila kako ju je osvojio

Siniša i Chloe upoznali su se prije više od dvije godine, i to preko zajedničke prijateljice

Ovaj dečko iz Zaprešića u djetinjstvu se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York. Chloe Sevigny, proslavljenu glumicu, upoznao je preklani. Prije svega 20-ak dana u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Sevigny je istaknula da je za majčinstvo spremna.

"Kad sam biia mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, no ispostavilo se da nije lako zatrudnjeti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu riječi - blagoslovljeno stanje. Zasad je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja prilično smo opušteni i spremni za nove izazove", rekla je Sevigny.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Chloe Sevigny and her boyfriend Sinisa Mackovic are seen out in Manhattan. The duo crowd under an umbrella as they brave the rain together.

BACKGRID USA 30 DECEMBER 2019, Image: 490417394, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Chloe Sevigny i Siniša Mačković u šetnji New Yorkom

Mi smo srodne duše i presretna sam što je ušao u moj život.

Otkrila nam je tada i da ih je upoznala zajednička prijateljica. "Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim razgovarati o umjetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila... Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv".

Želi dadilju - Hrvaticu!

S ovim vrsnim poznavateljem umjesto prije epidemije koronavirusa Chloe je uživala u razgovorima o umjetnosti i posjećivanju niza njujorških galerija, no sada im je zbog epidemije život stao i sveo se na boravak u stanu. Ništa im nije teško palo jer su se orijentirali na iščekivanje djeteta koje je ovih dana i stiglo. Za malenog Chloe bi jednog dana željela dadilju - Hrvaticu. "Voljela bih da naš sin jednog dana ima dadilju koja će s njim razgovarati na hrvatskom", otkrila nam je nedavno Sevigny uoči rođenja njihovog sina.

New York City, NY  - Chloe Sevigny and boyfriend Sinisa Mackovic are all smiles while shopping for baby clothes in Manhattan's Soho area.  The pregnant star looked to be in a great mood as she was smiling while shopping at
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Posljednje tjedne trudnoće Siniša i Chloe proveli su u pripremi, kupnji zdravih namirnica, ali i dječje odjeće.

Čitajte i:

Američka glumica prvi put trudna u 46. godini života: Zaveo ju je markantni Siniša Mačković

I slavne Hrvatice sve kasnije rađaju: Glumica curicu rodila bez komplikacija, a spisateljica na bebu čekala 15 godina

Chloë Sevigny: Glumica u novoj ulozi iza kamere priča ženske priče

Linker
16. travanj 2024 14:08