Zvijezda serije ‘Shining Vale‘ prihvaća sebe kakva jest

 DAVID BUCHAN/SHUTTERSTOCK
DOMINO EFEKT

Courteney Cox: "Fileri su gubitak vremena, više to ne radim"

Dugo je "ganjala" mladost zbog pritiska zabavljačke industrije sve dok nije shvatila da zbog filera ne sliči sebi.

Dugo je "ganjala" mladost zbog pritiska zabavljačke industrije sve dok nije shvatila da zbog filera ne sliči sebi.

Kako je doživjela estetske korekcije filerima, američka glumica Courteney Cox sažela je nedavno u jednoj rečenici: "Voljela bih da nisam popustila pod tim pritiskom”" Zvijezda legendarnog sitcoma "Prijatelji" i serije "Cougar town" čija se radnja vrti oko veze glavne junakinje Jules Cobb s mlađim frajerom, priznala je kako je njena epizoda s filerima "bila potpuno gubljenje vremena".

Što misli o estetskim zahvatima i zašto se u to upustila, ispričala je u razgovoru za britanski tjednik Woman. Odluku da nešto "napravi na sebi" donijela je pod pritiskom da mora ostati mlada pod svaku cijenu, a koji je usmjeren na žene srednje dobi.

image

S kćeri Coco Riley Arquette 2018. u Los Angelesu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Toliko je pritiska da ostanete mladi u ovoj industriji da jednom kada počnete, to prerasta u domino efekt i nastavljate s tim sve više", prenosi Page Six.

Nije joj prvi put da se podvrgnula kozmetičkom zahvatu, no sada je priznala da je pretjerala s injekcijama. Problem je u tome što to nije odmah shvatila. Glumica je, naime, ispričala kako sebe vide žene nakon injekcija filera i zašto se toliko često dogodi da glumice na crvenom tepihu drugima izgledaju čudno i neprirodno ali same ne shvaćaju da rezultat zahvata na licu baš nije blistav?

image

Prošle godine dobila je zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"Ostatku svijeta vaše se lice naočigled promijenilo, ali vi to ne primjećujete, pogotovo kad ste bili na samo jednom postupku”, izjavila je dodajući da se na vlastitom iskustvu uvjerila kako je "to je bilo potpuno gubljenje vremena". Filere je uklonila i sada se trudi prihvatiti sebe bez tih dodataka.

O problemu s filerima progovorila je u ožujku ove godine u podcastu "Gloss Angeles" koji vode Kirbie Johnson i Sarah Tan Christensen. Ubrizgavanje filera u obraze (koji su joj neprirodno "nabubrili") usporedila je s domino efektom.

"Ne shvaćate da izgledate čudno, pa onda nastavite ubrizgavati još više jer sebi izgledate normalno. Hvala Bogu da se fileri mogu ukloniti. Zabrljala sam i sada sam, na sreću, uspjela umanjiti većinu štete", ispričala je voditeljicama.

Delikatne teme dotaknula se u više prilika. Iduće godine proslavit će 60. rođendan, o čemu je rekla: "O Bože, tako je teško to uopće čuti ili reći. Ne mogu vjerovati".

Pritom je shvatila da i sada, u najboljim godinama, ima 12 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, novu ulogu u humorističnoj horor seriji "Shining Vale" (snima već drugu sezonu), sretnu, desetogodišnju vezu s 47-godišnjim irskim kantautorom Johnnyjem McDaidom i da nema razloga za nelagodu zbog činjenice da više jednostavno ne može izgledati kao da joj je trideset.

"Mijenjam se. Izgledam starije. Godinama sam pokušavala ganjati tu mladolikost. Nisam shvaćala da, zapravo, izgledam jako čudno s tim injekcijama i radim stvari na svom licu koje si nikad ne bih trebala raditi", rekla je. Kada je shvatila da javnost ne prihvaća njen novi izgled, odlučila je prestati s filerima kako bi nalikovala sebi, prenosi New York Post.

Linker
27. travanj 2024 01:31