A ta ju je uloga proslavila

Courteney Cox o Prijateljima: ‘Nekih epizoda se uopće ne sjećam, muči me pamćenje‘

Za epizodu u kojoj se glumačka postava okupila nakon 17 godina, glumica je trebala pogledati svih deset sezona kako bi mogla odgovarati na pitanja.

Svi koji su pogledali makar jednu epizodu kultne serije Prijatelji, složili bi se je uloga Monice Geller koju je utjelovila Courteney Cox poprilično nezaboravna. Unatoč tome, sama glumica se s tim ne bi složila. Naime, za američku televiziju Today izjavila kako se baš i ne sjeća snimanja serije, a njezin jaz u sjećanju postao je očit tijekom reuniona glumačke postave u svibnju prošle godine, piše BuzzFeed.

"Trebala sam pogledati svih 10 sezona jer kad su mi postavljali pitanja prilikom okupljanja, osjećala sam se kao da nikada nisam glumila u seriji", rekla je glumica sasvim iskreno pa je dodala i kako se uistinu ne sjeća da je snimila toliko epizoda.

image

Glumica se ne sjeća dosta epizoda serije u kojoj je glumila

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Courteney Cox: ‘Shvatila sam da sam pretjerala s estetskim zahvatima i da je to ludost‘

"Ponekad naletim na seriju na TV-u pa zastanem i kažem: "O moj Bože, ja se ovoga uopće ne sjećam", nastavila je glumica koja svoju zaboravnost jednostavno pripisuje "lošem sjećanju" i kaže kako se iz djetinjstva sjeća samo tri događaja.

Čitajte i: Ovo smo čekali 17 godina! ‘Prijatelji‘ se ponovo okupili, pogledajte trailer za novu epizodu

image

Courteney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow

BEI/SHUTTERSTOCK

Osim toga, izjavila je kako joj je žao što se nije više fotografirala sa svojim kolegama iz Prijatelja.

Iako bi Courtney mogla lako osvježiti pamćenje zbog emitiranja serije na HBO Maxu, malo se ustručava gledati sve epizode.

"Zvučim poput Minnie Mouse ili Zvončice", kazala je glumica koja ne voli čuti svoj glas u epizodama koje su malo ubrzane zbog dodavanja reklama. Kada je riječ o originalnom zvuku, tada s tim nema problema", zaključila je glumica.

Linker
23. travanj 2024 10:42