Sjećanja još žive

Današnji dan posebno je težak Nikolini Ristović: ‘Uspomene nam nitko ne može zabraniti‘

Vidoje Ristović danas bi slavio 44. rođendan, a njegova udovica Nikolina prisjetila se kako su slavili.

Nizom objavljenih fotografija na njezinom Instagram profilu, udovica Vidoje Ristovića prisjetila se njihovih zajedničkih trenutaka snimljenih na današnji dan unazad posljednjih nekoliko godina. Naime, 25. srpnja je bio Vidojev rođendan.

Nikolina Ristović uz objavu je napisala: "Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. srpnja kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti".

Ova objava zasigurno je povezana i s napadima Vidojina oca, koji od smrti svoga sina i Nikolinog supruga, ne prestaje napadati Zagrepčanku, koja mu je rodila unuku.

Kako smo već ranije pisali, kada joj je u svibnju iznenada preminuo suprug, poznati srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, na prvu je izgledalo da voditeljica veliki oslonac i utjehu ima u svom svekru, poduzetniku Viktoru Ristoviću. No, ubrzo se to pokazalo kao velika utopija. Naime, tata Ristović nema namjeru svoju imovinu dijeliti sa snahom te je to jasno dao do znanja u javnosti dajući nedvosmislene izjave u srbijanskim medijima. Nakon što je Nikolina potvrdila da joj Viktor Ristović duguje ostavštinu pokojnog supruga, donedavne tenzije između njih pretvorile su se u nimalo lijepi javni okršaj.

image

Nikolina Ristović i Viktor Ristović na Vidojinom pogrebu 12. svibnja ove godine

PEDJA MILOSAVLJEVIC CROPIX

Ipak, nakon što je njezin odvjetnički tim najavio tužbu protiv Viktora Ristovića, njegovo javno povlačenje Nikoline po blatu je stalo.

Posljednja Nikolinina objava uslijedila je nakon što je javno objavila da je ponovno u Beogradu, gdje je posjetila vječno počivalište njezina supruga.

"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života.‘ I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše. Samo ljubav može sve", napisala je Nikolina u opisu fotografija.

Linker
19. travanj 2024 22:50