VIDEO

Danijela Martinović: "Ljubav je sloboda, ljubav je mir"

Promocija kolekcionarskog izdanja "Tuširanja duše" koje dolazi u limitiranom broju te u dvije verzije navelo nas je da pitamo Danijelu što je sve inspirira, što čita, gleda, sluša, ali i što je ljubav za nju - sada...

Uvijek je sada je zapravo – jedino što imamo. Bez dalekih pogleda u prošlost, bez grandioznih očekivanja od budućnosti, "filozofija" je kojom se vodi i koju prakticira u vlastitom životu jedna od naših najistaknutijih estradnih zvijezda, pjevačica i spisateljica Danijela Martinović.

"Čitav život koji se broji u godinama, u desetcima godina uvijek će stati u sadašnji trenutak. Kada sam iskustveno spoznala tu filozofiju, postala je moj istinski pokretač, i upravo je to bio motiv da se kolekcionarski primjerci knjige "Tuširanje duše" podijele u dva dijela, da se jedan zove ‘Uvijek‘, a drugi ‘Sada‘ te da zajedno tvore cjelinu ‘Uvijek sada‘", tvrdi pjevačica.

image

Kolekcionarsko izdanje "Tuširanje duše"

VEDRAN PETEH CROPIX

S obzirom na to da se radi ne samo o životopisu jedne od najutjecajnije pjevačica u Hrvatskoj, već i prilici za introspekciju o vlastitom životu, knjiga je to koja nudi niz opcija i ne dopušta da je se čita "u jednom dahu". Dapače, trebat će vam puno uzdaha.

"‘Tuširanje duše‘ je zapravo moje propitivanje o smislu života, svemu onome što sačinjavaju naši životi. Shvatila sam da nije toliko važno doći do odgovora, ali je nasušno potrebno postavljati sebi pitanja", ozbiljna je Martinović čiji su kolekcionarski primjerci izdani u samo 52 primjerka, a bit će u prodaji na webu od 1.12.

image

Danijela Martinović i kreativni tim kolekcionarskog izdanja

VEDRAN PETEH CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 11:55