MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Modro i zeleno

Demi Moore uživa u ljetovanju: Pokazala zavidnu liniju u oskudnom bikiniju

Šezdesetogodišnja glumica, koja je nedavno postala baka, kao da nema ni grama viška, a u licu izgleda prilično mladoliko.

Šezdesetogodišnja glumica, koja je nedavno postala baka, kao da nema ni grama viška, a u licu izgleda prilično mladoliko.

Glumica Demi Moore krstari ovih dana Mediteranom, kao i mnogi Amerikanci dubokih džepova, a ona trenutno s društvom plovi oko grčkih otoka. U idiličnom raspoloženju „ulovili” su je fotografi pa se šezdesetogodišnju Demi može vidjeti kako opušteno ulazi u more, malo pliva uz sigurnosnu podršku ljubičastog valjka za plivanje te se vraća na brod i briše ručnikom. Novopečena baka pokazala je zavidnu figuru u bikiniju boje kadulje američkog brenda Onia s gaćicama izrezanima u obliku blagog slova „V”. Demi nije bila našminkana, kosu je podigla u visoku punđu, a sunčanim naočalama avijatičarskog stila oči je štitila i dok je bila u moru.

image
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumica provodi vrijeme sa svojim prijateljima, Andreasom i Athanasijom Steggos, na njihovoj luksuznoj jahti, a osim prijateljstva veže ih to što je Demi kuma njihovoj najmlađoj kćeri, Ariadne-Zoe. Troje prijatelja viđeno je kako uživaju u ručku s Jeffom Bezosom, osnivačem Amazona i jednim od najbogatijih ljudi na svijetu i njegovom zaručnicom Lauren Sanchez, a susret se dogodio na Bezosovoj 500 milijuna dolara vrijednoj superjahti Koru.

Demi inače dosta često objavljuje na društvenim mrežama novosti iz svog života, no sada je malo ušutjela. Prije nekoliko dana objavila je tek kako dokoličari sa svojim psom, čivavom Pilafom i nije napisala gdje se odmara, no pratitelji su prepoznali da je u Grčkoj.

S bivšim suprugom, nekadašnjom filmskom zvijezdom, 68-godišnjim Bruceom Willisom koji se bori s teškom demencijom, Demi Moore ima tri kćeri – Rumer, kojoj su 34 godine, Scout koja ima 32 i 29-godišnju Tallulu. Nekadašnji supružnici u travnju su dobili svoje prvo unuče – Rumer je rodila kćer Louettu. Prije nego što je krenula na godišnji odmor, Demi je sudjelovala na prosvjednom skupu u znak solidarnosti s kolegama članovima SAG-AFTRA-e, Udruge filmskih glumaca – Američke federacije televizijskih i radijskih umjetnika koji su u štrajku.

Linker
27. travanj 2024 22:03