Demi Moore

 LOIC VENANCE AFP
Kakav povratak

Demi Moore se nakon 25 godina vratila u Cannes, dočekali je ovacijama od 13 minuta, a društvo joj je pravio - psić

Glumica se pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu gdje je premijerno prikazan njezin novi film "The Substance".

Glumica se pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu gdje je premijerno prikazan njezin novi film "The Substance".

Holivudska glumica Demi Moore pojavila se na crvenom tepihu prestižnog Filmskog festivala u Cannesu i to po prvi put nakon dugih 25 godina, a gdje je sve osvojila svojom bezvremenskom ljepotom, ali i preslatkom pratnjom svog psića kojeg je nosila u naručju.

image
CHRISTOPHE SIMON AFP

Šezdesetjednogodišnja Demi pojavila se na premijeri svog novog filma "The Substance" koji je već dobio pozitivne kritike i reakcije, a nakon koje je dobila i 13-minutne ovacije publike što ju je posebno dirnulo. Glumica je za svečanu premijeru odabrala glamuroznu haljinu modne kuće Maison Schiaparelli, a za druženje s novinarima dan kasnije odlučila se za nešto opuštenije izdanje, bijelu haljinu s crnim točkicama.

image

Demi Moore

CHRISTOPHE SIMON AFP

Demin povratak u Cannes prokomentirao je i njezin kolega glumac Dennis Quaid i izjavio kako je to zapravo nevjerojatan treći čin njezine bogate karijere, a ona sama je priznala kako je novom ulogom zapravo izašla iz svoje komfor zone.

"Tražim stvari pomoću kojih ću izaći iz svoje komfor zone, prilike koje uz kojih ću postati bolja glumica i osoba. Kroz cijeli proces snimanja filma, naučila sam kako bolje prihvaćati samu sebe", izjavila je Demi na press konferenciji, prenosi Daily Mail.

Demi inače glumi Elisabeth, ostarjelu TV instruktoricu fitnessa inspiriranu Jane Fondom koja se prijavljuje za misteriozni medicinski tretman pod nazivom The Substance koji obećava stvoriti savršenu verziju sebe.

image

Dennis Quaid i Demi Moore

CHRISTOPHE SIMON AFP

"Bilo je trenutaka koji su bili izazovni. Razina ranjivosti koju je ova uloga zahtijevala na svim različitim razinama - emocionalnoj, fizičkoj - bila je jednako zahtjevna koliko i uzbudljiva jer me stvarno tjerala da izađem iz svoje zone udobnosti", pojasnila je Demi.

Kritičari su pozitivno ocijenili njezinu izvedbu, a Variety ju je također nazvao ništa manje nego neustrašivom, dok ju je The Hollywood Reporter pohvalio kako je svoj lik prožela instinktivnim očajem.

Linker
09. lipanj 2024 02:23