NAJSLAĐA PODRŠKA

Devetogodišnja sestra Selene Gomez privukla pažnju Pradinom torbicom na Zlatnim globusima

Malena Gracie poput prave dive prošetala je u šljokičastoj zlatnoj haljini sa suknjom od tila, a look je zaokružila popularnom satenskom Prada Cleo torbom s kristalima.

Glumica i pjevačica Selena Gomez ove je godine po prvi puta bila nominirana za nagradu Zlatni globus. Na dodjeli u Beverly Hillsu podršku joj je pružila devetogodišnja sestra Gracie Elliott Teefey, s kojom je Selena vrlo bliska.

Malena Gracie već se nekoliko puta pridružila slavnoj sestri na crvenom tepihu, a sinoć je potvrdila kako joj poziranje fotografima nije strano. I njezin styling bio je na razini zadatka - naime, poput prave dive prošetala je u šljokičastoj zlatnoj haljini sa suknjom od tila, a look je zaokružila popularnom satenskom Prada Cleo torbicom s kristalima, čija je cijena 3900 dolara.

image

Sestre na 80. dodjeli Zlatnih globusa

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za vrijeme dodjele Teefey je sjedila za stolom uz Selenu, a kamere su ovjekovječile emotivni trenutak u kojem su se sestre poljubile.

I Selenin Instagram profil potvrđuje koliko joj je Gracie važna. U posljednjih je nekoliko dana objavila dvije fotografije s mlađom sestrom, te otkrila kako izgleda njihova posebna večer za sestrinski "spoj".

image

Selena i Gracie su vrlo bliske

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Selenina majka Mandy Teefey dobila je kćer Gracie s Gomezinim očuhom Brianom 2013. U studenom 2019. Gracie se pridružila Seleni na premijeri Disneyjevog filma Frozen 2, a Selena je kasnije izjavila kako joj je to bio "najdraži crveni tepih u životu".

"Gracie nikada nije učinila ništa takvo i nismo je prisiljavali na to. Radimo sve da je zaštitimo, no sada je postala vrlo dramatična. Sva je u haljinama i šljokicama", dodala je.

Linker
23. travanj 2024 09:58