Nakon velike drame

Djeca su na prvom mjestu: Još jedne blagdane Tori Spelling provodi s bivšim

Glumica je prije godinu i pol proživljavala dramu života, kada je ostala sama s petero djece, nakon što je saznala za brojne suprugove nevjere. No malo po malo njena predanost obitelji spojila ju je s bivšim.

Ona je dokaz koliko žensko srce ima snage oprostiti i staviti obitelj na prvo mjesto. Glumica Tori Spelling i ove je blagdane učinila sve da joj obitelj bude na okupu. Bez mnogo komentara i objašnjavanja što to sad znači glumica i bivši suprug Dean McDermott pozirali su sa svoje petero djece i obiteljskom fotografijom svima zaželjeli sretan Uskrs. Vesela sedmorka odmarala se na ranču Omni Rancho Las Palmas u Palm Springsu. I dok je Spelling jednostavno svima zaželjela sretan blagdan, Dean je na svom Instagramu komentirao njihovu obitelj.

"Imamo još jedan divan Uskrs iza sebe. Djeca postaju tako velika i tako modno osviještena! Moram poraditi na svojoj igri. Nadam se da ste svi imali divan Uskrs", poručio je nasmijan Dean u društvu Tori i njihove djece: Liama (16), Stelle (14), Hattie (11), Finna (10) i Beaua Deana (6). Dean također ima i sina iz prvog braka, 24-godišnji Jacka koji ovog puta nije bio s njima, ali inače održava bliske odnose s cijelom obitelji.

Nakon što su prekinuli 2021. i javno govorili o tome da više ne žive zajedno, Tori je malo po malo u intervjuima odavala da ipak nema srca prekinuti sve veze s bivšim suprugom. Par se vjenčao 2006., a prve nevolje dale su se naslutiti još 2013. kada joj je Dean priznao da je vara. Konačno joj je prekipjelo gotovo 10 godina kasnije. Međutim petero djece i brojni blagdani koje su provodili skupa čini se ipak su ih ponovno zbližili.

Par je imao iznimno javnu vezu, zahvaljujući sudjelovanju u reality serijalu "True Tori",gdje su u čak dvije sezone pred kamerama pokazali kako je izgledalo pomirenje. Kada su 2017. dobili najmlađeg sina Beaua, činilo se da su definitivno prebrodili krizu. No nije dugo trajalo, a da je među njima opet puklo otkrila je Tori, baš čestitkom za blagdane, na kojoj nije bilo njenog supruga. Sada, bez ikakvih objašnjenja i intervjua, par često pokazuje da se druže - osim u vrijeme blagdana, posjećuju se i inače, s djecom odlaze na večere, u zabavne parkove...

Linker
20. travanj 2024 23:19