Opet zajedno

Zvijezda serije ‘Beverly Hills 90 210‘ Tori Spelling prebrodila još jednu bračnu krizu

Tori Spelling na svom je Instagramu ovaj izlazak zabilježila obiteljskom fotografijom ispod koje piše kako joj je ovo bila „najbolja večer“

Jesu, nisu! Toplo, hladno! Tako bi se najbolje opisao odnos supružnika Tori Spelling i Deana McDermota, no, čini se kako je Noć vještica bila prilika za pomirenje holivudskog para. Tori i Dean viđeni su kako su doveli djecu na Halloween party u Universal Studio tijekom vikenda.

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 na svom je Instagramu ovaj izlazak zabilježila obiteljskom fotografijom ispod koje piše kako joj je ovo bila „najbolja večer“ dodajući kako je bilo sjajno iskustvo podijeliti tradiciju Noći vještica s djecom.

Podsjetimo, par je u braku od 2006. godine i imaju petero djece, a problemi su nastali 2013. kad je McDermott majci svoje djece priznao da ju vara. Proces njihove ponovne izgradnje povjerenja bio je dokumentiran u dvije sezone reality serijala True Tori.

image
WCP,4CNRS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rođenje petog djeteta, sina Beaua, u ožujku 2017., činilo se definitivnom potvrdom njihove novopronađene ljubavi, a prije njega dobili su sinove Liama (15) i Finna (8), te kćeri Stellu (14) i Hattie (11).

No, sve se promijenilo krajem 2021. kad je postalo jasno da ponovno prolaze tešku bračnu krizu.

Glumica je uoči blagdana objavila božićnu čestitku na kojoj bez supruga pozira s njihovih petero djece, a njezino objašnjenje kako Deana nema na fotografiji jer je na snimanju u Kanadi, malo kome se učinilo uvjerljivim.

image
WCP,4CNRS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prvi put su veliku krizu u svom odnosu prebrodili zahvaljujući benefitima intenzivne bračne terapije, te individualnim tretmanima osobnog iscjeljenja, da bi na kraju zaključili kako ništa u svom odnosu ne bi promijenili, jer su nakon svega svoj odnos posložili na principima apsolutne međusobne iskrenosti i otvorenosti.

Nakon što mjesecima nisu viđeni zajedno, par je ovaj vikend iskoristio za obiteljski izlazak pa se čini kako su svladali još jednu bračnu krizu.

Linker
02. travanj 2024 05:45