IZLET NA PLAŽU

Obiteljska idila nekadašnje zvijezde: Nakon supruga pomirila se i s majkom

Američka glumica Tori Spelling godinama nije razgovarala s majkom kojoj se nije svidio njezin izbor životnog partnera.

Brak s Deanom McDermottom nije ju koštao samo živaca zbog njegove prevare, nego su njegova cijena bili i ledeno hladni odnosi s majkom Candy Spelling. Ona, naime, svog kanadskog zeta, nikada nije smatrala idealnim muškarcem za svoju kćer Tori Spelling, pa zbog toga majka i kći godinama nisu razgovarale. A ratne sjekire nisu zakopale niti nakon smrti obožavnog supruga i oca, legendarnog holivudskog producenta Aarona Spellinga.

image

Na obiteljskom izletu punica i zet držali su se za ruke

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njegovo osobno bogatstvo se u trenutku njegove smrti procjenjivalo na 600 milijuna dolara, a Tori je prema oporuci pripao samo sićušni dio - svega milijun dolara. Glumica je bila, očito ne bez valjanih razloga, uvjerena da je ključnu odluku u sastavljanju očeve oporuke odigrala upravo njezina majka, a Tori Spelling joj je zamjerila i što je vijest o smrti oca saznala iz drugih izvora, a ne od nje, pa joj to godinama nije mogla oprostiti. Sve dosad.

image

Candy Spelling nije odobravala udaju svoje kćeri za Deana McDermotta

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sudeći po idiličnim obiteljskim fotografijama s plaže napokon je stiglo i njihovo vrijeme oprosta i pomirbe. Na pješčanu kalifornijsku plažu Tori Spelling stigla je s majkom Candy Spelling, suprugom Deanom McDermottom i djecom, a svi skupa su se odlično proveli i zabavili.

image

U obitelji Spelling ponovno vlada idila

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tori Spelling nedavno je sličan proces prošla sa suprugom Deanom McDermottom, s kojim se razišla prije godinu dana, pa na njegovoj ruci ponovno blista vjenčani prsten kojeg tamo proteklih mjeseci nije bilo. Zbog toga su presretna i njihova djeca - sinovi Liam, Finna i Beau, te kćeri Stella i Hattie.

Linker
19. travanj 2024 04:39