Čestitamo!

DJEVOJČICA IH JE IZNENADILA! Nataša Janjić Medančić na svijet je donijela curicu i otkrila njeno divno ime

Tijekom trudnoće glumica je proživjela pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu, privremenu selidbu iz vlastitog doma. No, uspjela je i uživati te dočekati svoju mezimicu. Danas ju je prvi put primila u ruke.

"I tako danas iznenada... Kompletirali smo vlastiti svemir", napisala je glumica Nataša Janjić Medančić, objavivši u dirljivoj objavi na Instagramu da je postala majka djevojčice. Uz fotografiju na kojoj u naručju drži svoju curicu, otkrila je i njezino ime - malenoj su Nataša i njezin suprug Nenad Medančić nadjenuli ime Kaja.

Niz lijepih želja i čestitki slilo se ispod objave u svega par minuta - čestitali su Nataši, Nenadu i njihovom sinu Toniju na prinovi u obitelji. Dječaka, koji je danas postao stariji brat, glumica i ortoped dobili su prije 18 mjeseci.

Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala...

"U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi", otkrila je uoči Tonijevog prvog rođendana da je ponovno u drugom stanju.

Tijekom druge trudnoće Nataša je hrabro sa svojom Kajom prošla i kroz stresan period, tek se pred kraj mogla opustiti i uživati u blaženom stanju. Naime, tijekom trudnoće joj se, kao i svima ostalima, dogodila epidemija koronavirusa, a potom i razorni potres u Zagrebu. Tijekom njega, Nataši i Nenadu stradao je stan u centru Zagreba pa je mala obitelj na neko vrijeme morala i iseliti iz obiteljskog gnijezda.

Instagram
Glumica je ipak uspjela uživati u posljednjoj fazi trudnoće.

Srećom, sve je dobro završilo, obitelj se vratila u stan, u miru su se pripremili za dolazak prinove, a usto je Nataša prije poroda uspjela uživati i u čarima ljeta.

Čitajte i:

Nakon svega što je prošla, Nataša Janjić Medančić baš uživa u zadnjim tjednima trudnoće

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Suprug Nataše Janjić pripremio joj je najljepše iznenađenje: 'U ovom domu stanuju druge šanse'

Grudi mogu nevjerojatno narasti! Poznate Hrvatice progovorile o temi koja zanima svaku trudnicu

Linker
03. travanj 2024 03:27