NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ljubav je to

Djevojka Jeffa Bezosa privukla je baš sve poglede na premijeri nove serije

Na milijarderovom licu vidi se neviđeno zadovoljstvo, a za sve je zaslužna novinarka zbog koje se razveo od bivše nakon 25 godina.

Na milijarderovom licu vidi se neviđeno zadovoljstvo, a za sve je zaslužna novinarka zbog koje se razveo od bivše nakon 25 godina.

Šef Amazona Jeff Bezos ne odvaja se od svoje djevojke, novinarke Lauren Sanchez s kojom se pojavio na premijeri nove serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" londonskom Leicester Squareu. U crnom odijelu s crnom kravatom i bijelom košuljom izgledao je vrlo zadovoljno dok se smješkao svojoj djevojci koja je pak nosila crvenu šljokičastu haljinu u grčkom stilu i srebrne sandale.

Par se cijelo vrijeme zaljubljeno gledao dok su pozirali fotografima, što dovoljno govori o tome koliko su privrženi jedno drugome. Iako je nejasno kada je točno biznismen počeo hodati sa Sanchez, navodno su se zaljubili dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Mackenzie Scott.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez.

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od nje se razveo 2019. nakon četvrt stoljeća u jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica svih vremena te bivšu učinio jednom od najbogatijih žena na svijetu.

Na Bezosu se sada itekako vidi promjena - otkako je upoznao Sanchez, pazi što jede, vježba, zabavlja se u zajedničkim izlascima i puno putuje. Drugim riječima, živi najbolji život!

Sanchez je također bila udana kada je njezina veza s Bezosom bila razotkrivena, a navodno je njezin suprug, izvršni direktor hollywoodske moćne agencije WME, Patrick Whitesell, bio taj koji je upoznao dvoje ljubavnika. Prvi put su zajedno viđeni u javnosti na teniskom turniru u Wimbledonu, gdje su u vip loži razmjenjivali nježnosti.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Malibuu.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S bivšom suprugom je pak ostao u dobrim odnosima, što je dokazao kada joj je čestitao na lanjskom vjenčanju sa šest godina mlađim profesorom kemije, Danom Jewettom, izjavivši da je sretan zbog nje i da je Dan sjajan momak.

Dugo iščekivana serija emitirat će se na streaming platformi Amazon Prime Video najskuplja je serija u povijesti televizije jer Bezosova usluga streaminga ima obvezu produkcije pet sezona za koju se šuška da vrijedi najmanje milijardu dolara.

Linker
26. travanj 2024 14:30