LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA
NOVO ZAŠTITNO LICE

Dobar posao Due Lipe: Nova suradnja donijet će joj sedmeroznamenkastu cifru

Kao trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica, Dua Lipa ujedno je i jedna od najtraženijih kao ambasadorica. Ovog puta je ponuda koju nije mogla odbiti došla od Porschea.

Kao trenutačno jedna od najpopularnijih pjevačica, Dua Lipa ujedno je i jedna od najtraženijih kao ambasadorica. Ovog puta je ponuda koju nije mogla odbiti došla od Porschea.

Britanska kantautorica albanskog porijekla Dua Lipa sklopila je svoj najunosniji ugovor s nekim brendom do sada. Naime, postala je novo lice proizvođača luksuznih automobila Porsche, a Daily Mail donosi kako će slavna pjevačica za tu suradnju dobiti sedmeroznamenkastu cifru - u prijevodu, radi se najmanje o milijun dolara.

image
ANGELA WEISS AFP

Ova vijest nastavlja se na mnoge druge unosne poslove 27-godišnje pjevačice koja je nedavno predstavila i modnu liniju s talijanskom luksuznom kućom Versace, a od 2018. godine bila je zaštitno lice Jaguara. Ipak, od sada će biti za volanom novog Porschea koji će dobiti na korištenje zahvaljujući novom ugovoru.

Nije da si ga sama ne bi mogla priuštiti: njezina vrijednost procjenjuje se na 75 milijuna funti, čemu su, uz brojne hitove, sigurno pridonijele i brojne suradnje kao što su one s make-up brendom Mac i luksuznom kućom Yves Saint Laurent.

Inače, Dua je nekoliko godina prije uspješne glazbene karijere radila kao model, a u svijet glazbenih zvijezda ušla je 2017. kada je publiku osvojila hitovima "Be the One", "New Rules" i "IDGAF" koji su se nalazili na njezinom debitantskom albumu "Dua Lipa". Tri godine nakon objavila je novi album - "Future Nostalgia", i njime osvojila glazbene ljestvice, a sada priprema treće izdanje za koje se mnogi nadaju da će ići u smjeru hita "Cold Heart" koji izvodi s legendarnim glazbenikom Eltonom Johnom. Pred Duom Lipom je zasigurno i novi ljetni hit "Dance the Night" koji je dio soundtracka novog filma "Barbie" kojem se predviđa veliki uspjeh.

Linker
26. travanj 2024 22:07