ZRELI POTHVAT

Dobio je dijete u 72. godini sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri: ‘Drugačije je‘

David i Katherine vjenčali su se 2019. godine, a njihova veza izazvala je veliku pozornost zbog činjenice da je mlađa od četvero njegove djece.

Američki glazbenik, 72-godišnji David Foster u veljači prošle godine dobio je dijete s petom suprugom, 38-godišnjom glazbenicom i glumicom Katharine McPhee.

Sad je u intervjuu za američke medije izjavio da nimalo ne žali, naprotiv presretan je što je u tako kasnoj dobi postao otac po šesti put.

image

U veljači prošle godine dobili su sinčića

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Maleni Rennie u veljači sljedeće godine proslavit će svoj drugi rođendan, a njegov tata kaže da je s njim potpuno drugačiji nego sa svojih starijih petero potomaka. Foster ima 52-godišnju kćer Allison, 49-godišnju Amy, 41-godišnju Saru, 40-godišnju Erin, 36-godišnju Jordan i jednoipolgodišnjeg Rennieja.

"Obožavam svaki dan s njim. Sa svoje četvero djece bio sam mlađi, ali sam i puno radio, dan i noć. Iako i sad puno radim, otkazat ću sve samo da budem s njim. Jednostavno je drugačije", rekao je za People.

image

Upoznali su se 2006. godine kad joj je on bio mentor u Američkom idolu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

On i Katherine vjenčali su se 2019. godine, a njihova veza izazvala je veliku pozornost zbog činjenice da je mlađa od četvero njegove djece. Upoznali su se još 2006. godine kad joj je on bio mentor u Američkom idolu, a do početka ljubavne veze bili su prijatelji.

Linker
25. travanj 2024 16:40