OBITELJ NA OKUPU

Dobrodošlica iz snova: Supruga Sandija Pega stigla kući sa sinčićem

Cindy Šoštarić Hadžić izašla je s novorođenim sinčićem iz bolnice, a ponosni tata Sandi ne krije svoje veselje. Pratiteljima je pokazao i kako je teklo uređenje sobe za malog Iana.

Influencerski par Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić prije deset dana su postali roditelji. Sandi nam je ispričao da je porod prošao glatko, a na svijet je došao dječačić kojeg su nazvali Ian. Cindy se s Ianom ove subote vratila kući iz bolnice, te je njihova tročlana obitelj sada napokon na okupu.

Presretnu mamu kod kuće je dočekala dobrodošlica iz snova. Pozirala je u dječjoj sobi držeći malenog Iana u naručju, a okruživalo ih je mnoštvo bijelih i plavih balona s helijem koje je organizirao njezin Sandi.

"Dome slatki dome, dobrodošao doma maleni. Novi život je pred tobom", poručila je Cindy uz fotografiju na društvenim mrežama. Pratitelji su je u komentarima obasuli lijepim željama, a čestitkama se pridružila i Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara.

Ponosni tata Sandi na svom je profilu pokazao kako je teklo uređenje dječje sobe, a zatim je snimio malenog Iana kako spava u kolijevci i našalio se: "Kako je tebi lijepo u životu!"

Nešto kasnije podijelio je i prvu fotku s Ianom, snimljenu u bolnici. "Naš prvi susret. Tatin sin", napisao je u opisu.

Inače, Sandi je bio uz suprugu na porodu i bodrio je cijelo vrijeme, a Cindy je ispričala kako je sve prošlo toliko dobro da bi porod mogla ponoviti još sto puta.

"Svi su bili toliko ljubazni, sve smo odraditi kako treba i sve je prošlo u najboljem redu. A tako ne bi bilo da pored sebe nisam imala podršku koja je ‘disala sa mnom‘ cijelo vrijeme", rekla je presretna mama.

Linker
23. travanj 2024 16:48