drastična promjena

Doja Cat obrijala glavu tijekom Instagram Livea, sad objasnila zašto

Tijekom obraćanja svojim fanovima, kojih je na Instagramu, 24.1 milijun, 26-godišnja dobitnica Grammyja otkrila je da je "opsjednuta" novom frizurom.

Pjevačica Doja Cat objasnila je zašto je u četvrtak, tijekom Instagram Livea, obrijala glavu. Kako kaže, nikad nije voljela imati kosu.

Tijekom obraćanja svojim fanovima, kojih je na Instagramu, 24.1 milijun, 26-godišnja dobitnica Grammyja otkrila je da je "opsjednuta" novom frizurom.

"Imam osjećaj da uopće nisam trebala imati kosu. Znate, ja zbilja ne volim imati kosu", rekla je.

"Nikad nisam voljela imati kosu. Ne mogu navesti niti jedan period u svom životu kad sam mislila da je duga kosa cool. Ne volim je", rekla je.

Dodala je da ju je iscrpljivalo i vježbanje s perikama.

"Vježbala bih, no ne bih se mogla fokusirati jer bih razmišljala o tome kako izgledam. Ili kako mi kosa izgleda, kako da je zadržim prilijepljenu za skalp...", nastavila je.

"Ne mogu vjerovati da mi je trebalo toliko dugo da odlučim obrijati svoju je***u glavu", dodala je.

Zaključila je da joj se zaista sviđa njena obrijana glava.

Drastična promjena izgleda uslijedila je nakon što su je fanovi kritizirali zbog napada na mladog glumca Nou Schnappa, koji je javno objavio dopisivanje s njom.

Najprije je 17-godišnji glumac otkrio da je pjevačica htjela da je upozna sa svojim kolegom Josephom Quinnom. Potom ga je Doja nazvala zmijom. Rezultat njenog napada - ona je ostala bez 200.000 pratitelja, dok ih je on dobio milijun.

Linker
16. travanj 2024 04:47