Teške riječi

Pjevačica tražila od 17-godišnjeg glumca da joj smjesti kolegu, vrijeđala ga kad je objavio njene poruke

Njezini i njegovi fanovi na društvenim mrežama zasuli su je komentarima neka ostavi klinca na miru jer to što je objavio njezine privatno upućene poruke, nije razlog za vrijeđanje i ‘čašćenje‘ psovkama

Način na koji je američka pjevačica Doja Cat komunicirala s mladim glumcem Noom Schnappom na društvenim mrežama, izazvao je osudu i njezinih i njegovih fanova. Počelo je tako da je reperica 17-godišnju zvijezde serije "Stranger Things" preko TikToka zamolila za malu pomoć. Priznala je da joj se sviđa njegov kolega sa seta, Joseph Quinn, te zatražila od Nooe da joj sredi upoznavanje. Tek što je mladiću poslala tu poruku, dodala je: "Čekaj, nemoj. Ima li Joseph Quinn djevojku?"

image

Noah Schnapp

VEEREN/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Tinejdžeru i jednom od glavnih glumaca Netflixove perjanice koja ruši rekorde gledanosti bilo je zabavno što ga je pop zvijezda zamolila da joj "namjesti" kolegu. Radi se, naime, o 29-godišnjem britanskom glumcu koji se pojavljuje u ulozi popularnog srednjoškolca Eddieja Munsona u nedavno emitiranoj četvrtoj sezoni. Možda nije promislio je li u redu što čini, no kako god bilo, Nooa Schnapp svima je podijelio snimke zaslona svog privatnog razgovora s pjevačicom u sada već izbrisanoj TikTok konverzaciji.

Čitajte i: Snimka kćeri Brada Pitta i Angeline Jolie postala hit: ‘Mala je odlična, vidi se da je kći glumaca‘

image

Joseph Quinn

RICH POLK/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Doja Cat se razbjesnila. Njegov potez prozvala je neodgojenim i društveno nesavjesnim. Potom je počela prozivati tinejdžera i "častiti ga" ne baš lijepim riječima: od toga da je ponio kao podmukla lasica do gorih izraza. To nije bio mudar potez 26-godišnje glazbenice. Očekivano, zasula ju je lavina kritika.

"Ostavi klinca na miru", "Doja, to je bila šala", "Tražiš 17-godišnjaka da ti bude posrednik", samo su neke od brojnih poruka. Pjevačica se nakon toga povukla, Noah Schnapp je izbrisao sve što mu je slala, a glumac koji joj se toliko svidio još se nije oglasio.

Linker
25. travanj 2024 13:58