Najveća želja

Domaća influencerica potvrdila sretne vijesti fotografijom s Maldiva

Pamela Badžek, mnogima poznatija kao August XVI, šest je mjeseci čuvala slatku tajnu da bi je sad podijelila sa svojih 70 tisuća pratitelja.

Influencerica Pamela Badžek fotografijom s idiličnih Maldiva potvrdila je sumnje svojih pratitelja i objavila da je u šestom mjesecu trudnoće. "Iznenađenje (ili ne). Naša najveća želja i blagoslov. Jedva te čekamo upoznati", napisala je uz fotografiju.

Rođena Dubrovkinja koja živi u Zagrebu jedna je od naših najpoznatijih influencerica koju pratiteljice prate ponajviše zbog modnog stila i beauty savjeta, a iako ne dijeli baš previše privatnog života - ovu je vijest sada već postalo teško skrivati. Pamela se u srpnju 2021. godine udala za partnera Ivana Badžeka, a vjenčanje su, između ostalih, uveličale njezine prijateljice, influencerice Dora Predojević i Jelena Petrović te pjevačica Nika Turković.

Pamela je lani odlučila svoju popularnost na Instagramu iskoristiti za pokretanje novog projekta - vlastite linije odjeće. Tako je u lipnju prošle godine lansirala brend August. u čijoj su se kolekciji pronašli komadi idealni za ljeto - laganih materijala i razigranih printeva.

Linker
24. travanj 2024 18:53