SKRATIO DUGU KOSU

Drastična promjena: Keanu Reeves pokazao novu frizuru

Posljednji put smo ga s tako kratkom kosom mogli vidjeti 1999. u prvom nastavku popularne filmske trilogije "Matrix".

Rijetko tko se od njegovih brojnih obožavatelja mogao nadati tome da ćemo ga ikad više imati prilike vidjeti s kratkom kosom, no Keanu Reeves za novu je ulogu u filmu "Outcome" očigledno bio spreman i na taj korak. Naime, ovih dana s novom je frizurom snimljen na ulicama Los Angelese, gdje je smještena produkcija spomenutog filma u čijoj će se glavnoj ulozi pronaći upravo 59-godišnji kanadski glumac. Riječ je o komediji koju režira Jonah Hill, a trebala bi se prikazivati na streaming platformi Apple TV+.

image

Keanu Reeves na setu novog filma "Outcome" pokazao je svoju novu frizuru

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tim se povodom Reeves nakon nekoliko godina odlučio na drastičnu promjenu pa ošišao svoju dugu kosu, po kojoj je bio prepoznatljiv godinama, te time istovremeno "izbrisao" nekoliko godina.

image

Davne 1999. godine glumca smo imali prilike gledati u prvom filmu trilogije "Matrix" gdje se pojavio s upravo ovakvom, kratkom frizurom

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Svojim nas je novim lookom podsjetio na davnu 1999. godinu kada smo ga imali prilike vidjeti s istom takvom frizurom, i to u prvom nastavku popularne filmske trilogije "Matrix". Ubrzo nakon toga, poznati glumac postepeno je počeo puštati kosu koja je ubrzo postala njegov zaštitni znak.

image

Svojim nas je novim lookom podsjetio na davnu 1999. godinu kada smo ga imali prilike vidjeti u "Matrixu" s istom takvom frizurom

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Glumčevu novu frizuru mogli bismo uskoro vidjeti i uživo jer Reeves u lipnju ove godine sa svojim bendom nastupa na INmusic festivalu na zagrebačkom Jarunu. Fanovi su već počeli s odbrojavanjem dana do festivala koji će se održati od 24. do 26. lipnja, a svi jedva čekaju "Johna Wicka" čuti kako svira i pjeva, ali ovog puta uživo.

Linker
20. travanj 2024 02:41