MARKO TODOROV/CROPIX
I duhovit i emotivan

Đuro pokazao emotivnu stranu uz dirljivu objavu posebnoj ženi

Glumac je podijelio fotografiju sa kćeri Zalom, koja je proslavila 26. rođendan, a svojom je čestitkom raznježio pratitelje na društvenim mrežama.

Glumac je podijelio fotografiju sa kćeri Zalom, koja je proslavila 26. rođendan, a svojom je čestitkom raznježio pratitelje na društvenim mrežama.

Proslavljeni glumac, redatelj i suvlasnik kazališta Luda kuća Branko Đurić Đuro rijetko dijeli detalje iz privatnog života, no ovaj je tjedan odlučio posvetiti dirljivu objavu jednoj od najbitnijih žena u svom životu.

Riječ je o njegovoj starijoj kćeri Zali, koja je proslavila svoj 26. rođendan. Ponosni tata Đuro na društvenoj je mreži objavio njihovu zajedničku fotografiju, a emotivnom čestitkom je raznježio pratitelje.

"Sretan rođendan, Zala! Opijen sam vrtoglavom srećom što sam tvoj tata i ponosom što si moja kćerka", napisao je glumac, a u komentarima su se nizale lijepe želje i komplimenti.

"Iste brade, isti osmjesi, radost je to velika", "Oboje ste predivni", "Bravo za tatu, nek vam je sa srećom", samo su neki od komentara Đurinih pratitelja.

image

Đuro se trudi djeci biti najbolji prijatelj

MARKO TODOROV/CROPIX

Inače, Zala je krenula stopama tate Đure i mame Tanje Ribič, također glumice. Završila je studij glume u New Yorku, te se pojavila u nekoliko filmova, a na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli predstavila se s dvije uloge, sporednom u dječjem filmu "Kapa" i glavnom u ratnoj drami "Šesti autobus".

Uz Zalu, glumački par ima i kći Elu, koja se također okušala u glumi, a Branko s bivšom suprugom Nevenom Đurić ima i 31-godišnjeg sina Filipa. Glumac nam je u intervjuu 2019. otkrio kako se trudi biti najbolji prijatelj svojoj djeci.

"Ne razlikujem previše muški i ženski svijet. Perspektiva se svakako promijeni kada postaneš roditelj", rekao nam je tada.

Linker
29. travanj 2024 14:08