VIŠE NE IDE

Kobna im je bila 14. godina braka: Australska glumica i komičar otkrili su da se rastaju

Glumac Sacha Baron Cohen, koji se proslavio ulogom kazahstanskog novinara Borata, razvodi se od Isle Fisher s kojom ima troje djece.

Da nešto u njihovom braku gadno ne štima počelo se pričati potkraj lanjske godine, na dodjelu Oscara ove godine došli su svatko sa svojim društvom, a sad je i definitivno potvrđeno da se 52-godišnji glumac Sacha Baron Cohen, koji se proslavio ulogom Borata, i 48-godišnja australska glumica Isla Fisher - razvode.

Pa smo tako umjesto fotografija s romantične proslave 14. godišnjice braka - vjenčali su se sredinom ožujka 2010. u Parizu, dočekali njihovu zajedničku izjavu da je njihovoj ljubavi i braku s troje djece došao kraj.

“Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od dvadeset godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za raskid braka", napisali su u zajedničkoj objavi i tako otkrili da već neko vrijeme nisu zajedno.

Legendarni filmski komičar i tvorac poznatog filmskog lika – kazahtanskog novinara Borata, Sacha Baron Cohen i Isla Fisher, zvijezda filma "Lovci na djeveruše" svoj su privatni život držali podalje od očiju javnosti, što im i nije teško padalo jer su živjeli izvan Hollywooda, filmskog središta moći, između Australije i Velike Britanije.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher na dodjeli Oscara 2007.

PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK

Upoznali su se 2001. na gala zabavi Vanity Faira u Sydneyju, a vijest o razvodu se poklopila s optužbama Cohenove kolegice Rebel Wilson, koja ga je u svojoj biografiji "Rebel Rising" optužila da ju je ponizio, što on poriče. Naime, Rebel je u svojoj biografiji, koju je navodno Cohen pokušao spriječiti da je objavi, iznijela poprilično šokantne optužbe. U knjizi je navela da ju je glumac maltretirao na setu filma ‘The Brothers Grimsby‘ koji je izašao 2016. godine.

"Činilo se kao da svaki put kada bi razgovarala s njim, on bi spomenuo da želi da budem gola u idućoj sceni. Ja bih mu rekla da ne radim takve stvari" napisala je glumica između ostalog, u knjizi "Rebel Rising" koja je izašla početkom travnja. No, nekad je njihova ljubav bila poput sinonima za uspješan brak. Tako je Sacha svojedobno za New York Times opisao svoj prvi dojam Isle Fisher.

‘“Bila je urnebesno zabavna. Na pretencioznoj zabavi nas dvoje smo se ludo zabavljali i zezali. Već na prvi pogled sam znao da je Isla žena s kojom želim brak i djecu", ispričao je glumac.

image

Njihovoj ljubavi je došao kraj nakon 23 godine veze

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

Zaručili su se 2004., a kako je Cohen želio židovsko vjenčanje, Isla se u međuvremenu preobratila na judaizam. Kako je 33 centimetra niža od svog uskoro bivšeg supruga često se šalila da pokraj njega izgleda još niže, a muža je samo jednom pratila na snimanju, dok je radio film “Brüno”, i tada je skupa s njim morala bježati od policije jer je poznato kako su Baronovi filmovi itekako znali naljutii mnoge.

U braku su Isla i Sacha dobili troje djece. Danas tinejdžerice Olivu i Elulu koje su rođene, 2007. odnosno 2010. godine, i sina Montgomeryja koji je rođen 2015. godine, podizali su daleko od svjetla reflektora i medija jer su smatrali da njihova djeca zaslužuju normalno djetinjstvo, te uživaju u slobodnoj igri sa svojim vršnjacima.

"Nisu naša djeca kriva što su im roditelji glumci, to je najmanje što smo mogli učiniti za njih", izjavila je Isla Fisher.

image

Zadnji put zajedno na crvenom tepihu pojavili su se potkraj 2022.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Linker
24. travanj 2024 13:56