Intimno slavlje

Ekskluzivne fotografije: Doris Pinčić i Davor Guberović vjenčanje proslavili s prijateljima

Iako su željeli svoj važan dan sačuvati od očiju javnosti, mladom bračnom paru to ipak nije pošlo za rukom.

Doris Pinčić, voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, odabrala je jedan sasvim običan petak ne bi li se, vjerojatno je tako željela, u tišini udala za svojeg novog partnera Davora Guberovića. No, to joj nije uspjelo. Kako smo doznali, a kasnije imali priliku i vidjeti na domaćim portalima, mnogima omiljena televizijska voditeljica danas je u zagrebačkom matičnom uredu u Susedgradu izgovorila sudbonosno da Daruvarčaninu s kojim je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

image

Mladenci su proslavili vjenčanje u restoranu V Starem Melinu

IGOR KRALJ/PIXSELL

Svadbeno slavlje mladenci su nastavili u zagrebačkom restoranu V Starem Melinu u Stenjevcu uz uski krug prijatelja i rodbinu. Kako je vidljivo iz fotografija, Doris je i na večeri nosila vjenčano odijelo u bijeloj boji te je nerijetko pogledavala u svoj mobitel na koji su zasigurno pristizale brojne poruke i pozivi čestitara.

image

Doris Pinčić ovog se petka udala za poduzetnika Davora Guberovića

IGOR KRALJ/PIXSELL

Voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, a već neko je vrijeme gledamo u ranojutarnjoj emisiji HTV-a, svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti. No, nakon mjeseci šuškanja, a zatim i prve potvrde o novoj ljubavnoj vezi, prošlog tjedna se Doris sa svojim je izabranikom došla na premijeru predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Vidra. Time je potvrdila da je njihova veza itekako ozbiljna.

Linker
23. travanj 2024 22:38