Zanimljiva igra

Ella Dvornik jednim videom pokazala da u njenoj obitelji vlada sklad

Influencerica Ella Dvornik Pearce objavila je novi video na društvenoj mreži Instagram i pokazala da je u njezinu braku sve u redu.

Nakon brojnih kuloarskih priča i šuškanja te medijskih napisa da se influencerica Ella Dvornik Pearce rastaje od supruga poduzetnika Charlesa Pearcea, sada je na Instagram profilu objavila video u kojem pokazuje da je u njezinu braku sve u redu.

Obiteljski video daje nam uvid u igru koju je osmislila za svoje kćerkice, petogodišnju Balie Dee i dvije godine mlađu Lumi Wren, a u kojoj sudjeluju i Charles i ona.

„Smislila sam valjda jednu od boljih igara”, napisala je Ella Dvornik Pearce uz video na spomenutoj društvenoj mreži.

„Ovo je genijalna igra, u kojoj vi ne morate ništa raditi, djeca se zabavljaju, a čak uspijete i odspavati malo”, započela je u videu koji je da sada skupio više od pet tisuća lajkova. Naime, igra koju je influencerica osmislila ima koncept da kada kćerkice dođu do roditelja i dotaknu ih, oni moraju spavati, odnosno pretvarati se. A najzanimljiviji dio je taj kada se uloge zamijene pa roditelji njih trebaju dotaknuti, a djeca zaspati. „Ovo je zaista genijalno”, „Zakon”, „Ti si kraljica”, „Svaka čast”, samo su neki od komentara ispod videa.

Prisjetimo se, Ella i Charles zajedno su deset godina, a sudbonosno „da” izrekli su 2019. u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači ove godine, objavila fotografiju čime nije dala naslutiti da među njima navodno postoje problemi.

Linker
21. travanj 2024 18:02