nešto novo

Elton John najavio suradnju s Britney Spears s kojom se ona vraća na glazbenu scenu

Novi singl bit će prvi glazbeni broj pop zvijezde otkako se oslobodila skrbništva pod kojim je bila dugih 13 godina.

Legendarni glazbenik Sir Elton John na društvenim mrežama je najavio dugoočekivani duet s Britney Spears. Na Instagramu je objavio kolaž sebe kao dječaka za klavirom te malene Britney, otkrivši datum izlaska pjesme - 26. kolovoza.

Osim toga, na TikToku je objavio isječak pjesme Tiny Dancer, njegovog hita iz 1971., koju je u duetu s Britney dao novi zvuk.

Singl pod nazivom "Hold Me Closer" obilježit će Britneyin povratak glazbi i njezinu prvu pjesmu od 2016. i nakon završetka 13-godišnjeg skrbništva pod kojim ju je držao njezin otac Jamie.

"Ovo je bila njegova ideja, a Britney ga obožava. Snimili su obradu legendarnog singla Tiny Dancer i zaista zvuči nevjerojatno. Radili su s producentom Andrewom Wattom", rekao je neimenovani izvor.

Prije nego je Elton John objavio isječak singla, u javnost je procurio isječak od tri sekunde, što su Britneyjini fanovi jako osudili.

"Uništiti izdavanje Britneynog prvog singla kao slobodne žene u 15 godina je iskreno nepoštovanje"; napisao je jedan od fanova na društvenim mrežama, donosi Metro.

Britney se također oglasila na Instagramu te je otkrila da je jako uzbuđena zbog suradnje s Eltonom.

"Hvala svima koji su mi uputili riječi podrške. Zaista mi mnogo znači. Jedva čekam da svi čujete pjesmu na kojoj smo zajedno radili", napisala je pop zvijezda.

Linker
25. travanj 2024 17:34