Opet zavrzlama

Britney Spears otkrila da joj tata prijeti novom tužbom: ‘Otac me i dalje ne pušta na miru‘

Pop pjevačica suočena je s pritiskom svog oca da na sudu pod prisegom potvrdi sve što je rekla o njegovom prisluškivanju premda je njen odvjetnik dokazao da je to istina i uhvatio tatu u laži.

Iako je slobodna već deset mjeseci, a odnedavno udana za Sama Asgharija, muškarca kojeg voli već pet godina, Britney Spears ipak nema mira. Njezinom ocu smeta što javnost percipira kao "bad guya" i htio bi ju ušutkati. Pritom traži da mu plati pravne troškove (odvjetnici mu uzimaju oko 1200 dolara po satu) jer je, eto, izvor iz kojeg je crpio novac presušio i ne zna odakle bi ih platio. Njegova najnovija smicalica protiv kćeri jest natjerati ju da ponovi na sudu sve što je dosad rekla o njemu, pod prisegom. Time bi, pokaže li Britney imalo nedosljednosti, dobio povod za tužbu.

Njezin odvjetnik Mathew Rosengart prozreo je tatin manevar i zasad odbija da se Britney uvlači u novi, traumatičan pravni postupak. Hoće li u tome uspjeti do kraja, vidjet će se do jeseni kad bi se, navodno, trebalo održati Britneyjino saslušanje. Jamie Spears je, pak, pod prisegom izjavio da nikad nije odobrio postavljanje prislušnih uređaja u njezinu spavaću sobu, jedno od mnogih poniženja koje je morala podnositi.

image

Britney i Sam

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears potvrdila da piše memoare: 'To mi je iscjeljujuće i terapeutski'

"Obaviješten sam o navodima Britneyinog pravnog savjetnika o postavljanju prislušnog uređaja. Ova tvrdnja je lažna. Nikada nisam provodio niti odobravao bilo kakav nadzor Britneyine spavaće sobe u bilo koje vrijeme, uključujući i konzervatorij. Nisam upoznat s takvim nadzorom ", navodi se u potpisanom dokumentu koji prenosi Yahoo.

Nedugo poslije te objave, Mathew Rosengart opet ga je suočio sa svjedočenjem osoba zaduženim za postavljanje prislušne "bube". Nije teško pogoditi u koga su uprli prstom. Ono što Jamieja Spearsa najviše boli njezina je knjiga o svom 13-godišnjem zatočeništvu. Marljivo piše jer zna da će bez sumnje biti razorna po njenu obitelj.

Linker
18. travanj 2024 03:11