dirnulo je

Emotivna snimka: Severina se rasplakala u studiju

‘Rastavili su me na atome‘, poručila je pjevačica.

Kad je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu Vjerujem u Boga, vjerojatno ni sama Severina Vučković nije očekivala da će se tako brzo primiti kod publike.

Pjesmu potpisuju Filip Miletić kao producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin kao autor stihova, a splitska pjevačica na Instagramu je otkrila da je snimanje u studiju bilo jako emotivno. Pokazala je kako je izgledao njen prvi susret s dječjim zborom Zagrepčanke i dečki.

"Zagrepčanke i dečki su me već na prvo slušanje u studiju ‘rastavili na atome‘", napisala je pored snimke u kojoj se vidi kako briše suze nakon što ih je čula kako pjevaju.

Koliko je jaka veza između Severine i pjesme, interpretirao je i jedan od Severininih najbližih prijatelja. ‘‘Baš sam pomislio kako je talent jedna od rijetkih stvari koja se ne može kupiti i koju ne možeš nikom oduzeti. S njime se rodiš, pa sanjaš i ako puno radiš, na kraju s njim i od njega živiš. Glazba Filip Miletić, apsolutni vladar nota i možda reproduktivno najtalentiraniji autor i producent nove generacije. Tekst Dino Merlin, impresivno. Dino Merlin rijetko piše za druge, skoro pa nikada. Izvođač Severina. Ta tri imena u kombinaciji bude i obuzimaju trenutnu pažnju i poštovanje, počinjem slušati", rekao je.

Linker
19. travanj 2024 04:01