najljepši mjesec

Fabijan Pavao Medvešek objavio fotku sa sinom: ‘Moje sunce danas ima mjesec dana‘

Zagrebački glumac i njegova supruga Karla Abramović postali su roditelji 25. siječnja, a od tada do danas njihov razigrani i veseli jedinac sjajno napreduje.

Kako se snalazi u najvažnijoj ulozi života, zagrebački glumac Fabijan Pavao Medvešek otkrio je dirljivom objavom na Instagramu. Njegov je dječak, rođen 25. siječnja, napunio prvi mjesec. Malenom se vide nožice koje je tata fotoaparatom uhvatio "u letu", u preslatkim, minijaturnim čarapama.

"Moje sunce ima jedan mjesec", napisao je u objavi sin glumca i redatelja Renea Medvešeka te nastavnice likovne kulture Milene Matijević Medvešek. U svibnju prošle godine vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović, a prošle godine otkrili su da će postati roditelji.

Objavili su fotografiju na kojoj se jasno vidi da stiže prinova, ali ipak nisu precizirali kad. Velik dan dogodio se početkom godine, sve je proteklo kako treba, a glumac je od tada smanjio prisutnost na društvenim mrežama jer to tako biva kad ljubav para okruni beba.

Dramski umjetnik poznat i po svojim ulogama u serijama "Na granici", "Nemoj nikome reći" i "Crno-bijeli svijet" nije otkrio koliko uspije odspavati spava i kasni li na probe u matičnom kazalištu Komedija. Sve je to dio priče o tome kako biti dobar tata, a objava na Instagramu pokazuje da glumac i njegova supruga bdiju nad svakim pokretom i dahom svog bebača.

Linker
19. travanj 2024 22:53