Sretna vijest

Filip Hrgović i njegova supruga Marinela postaju roditelji: "Naš tim raste"

Gotovo pet godina nakon što su uplovili u bračnu luku Filipu Hrgoviću i njegovoj supruzi Marineli ostvarila se najveća životna želja. Iako ne kriju sreću zbog dolaska prinove, detalje o samoj trudnoći i bebi za sada još uvijek čuvaju od javnosti.

Gotovo pet godina nakon što je uplovio u bračnu luku naš proslavljeni boksač Filip Hrgović i njegova supruga Marinela objavili su najljepšu vijest, onu da će uskoro prvi puta postati roditelji. Vijest o prinovi Filip je svojim pratiteljima otkrio na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija na kojima pozira sa svojom voljenom Marinelom u blaženom stanju.

"S mojim anđelima. Team Hrgović raste!", napisao je Hrgović u objavi ispod koje su se počeli nizati komentari budućim roditeljima. Iako je obznanio da će uskoro postati otac, više detalja o samoj trudnoći i prinovi ipak je sačuvao za svoj uzak krug obitelji i prijatelja pa tako za sada nije poznato kada beba stiže, ali i hoće li njihova obitelj postati bogatija za dječaka ili djevojčicu.

Prinova je kruna njihove dugogodišnje ljubavi koja je započela prije više od deset godina. U bračnu luku uplovili su prvog dana lipnja 2019. godine nakon šest godina veze u župnoj crkvi Svih svetih u Sesvetama u kojima su oboje odrasli.

Marinela je tada blistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom i dugačkim velom, a u rukama je držala veliki buket bijelih ruža. Filip je nosio klasično crno odijelo s leptir mašnom i bijelu košulju, a kum mu je bio dugogodišnji prijatelj i tajnik Bruno Malić, dok je Marineli bila kuma prijateljica iz djetinjstva Antonija Tokić.

image

Vjenčanje Filipa Hrgovića i Marinele Ćaje u lipnju 2019. godine

GORAN MEHKEK/CROPIX

Na izlasku iz crkve pustili su dvije bijele golubice koje su simbolizirale njihovu ljubav, a nakon ceremonije su se mladenci i njihovi uzvanici zaputili na ekskluzivno imanje Luna u Kupinečkom Kraljevcu.

Marinela i Filip poznaju se još iz djetinjstva, a lijepa ekonomistica osvojila ga je stavom, karakterom i ljepotom. U svojim intervjuima često je isticao da mu je upravo Marinela najveći oslonac u životu i karijeri jer mu donosi mir i stabilnost.

Uoči zaruka Filip je za magazin Gloria ispričao kako su se upoznali i otkrio koliko mu znači njezina podrška. - Znamo se oduvijek, iz istog smo kvarta, a s vremenom smo se počeli dopisivati, nakon toga i izlaziti. I Marinela je pravi borac, uz studij radi u Plivi te igra odbojku u Dubravi, drugoligaškom klubu. Imam sreću što smo se našli, jer kao sportašica zna kakav mi je tempo pa ne inzistira na svojim željama nego se prilagođava mojim obavezama - rekao je tada Filip Hrgović.

image

Njihova ljubav započela je prije više od deset godina

ANA MIHALIC
Linker
10. ožujak 2024 22:31