IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Prinova u obitelji

Elon Musk u tajnosti dobio 12. dijete: Za trudnoću njegove partnerice nije se ni znalo

Spol i ime bebe zasad još uvijek nisu poznati, a sve zanima kakvo će kreativno ime milijarder ovog puta dati svome djetetu.

Spol i ime bebe zasad još uvijek nisu poznati, a sve zanima kakvo će kreativno ime milijarder ovog puta dati svome djetetu.

Elon Musk ponovno je postao otac. Kako pišu strani mediji, početkom godine suosnivač Tesle, vlasnik X-a te jedan od najpoznatijih milijardera dobio je još jedno dijete s 38-godišnjom izvršnom direktoricom Neuralinka Shivon Zilis. Ovo je Musku dvanaesto dijete, a par već ima blizance Stridera i Azure koji su rođeni u studenome 2021. Iako spol i ime bebe još uvijek nisu poznati, mnogi s velikim nestrpljenjem čekaju saznati za koje se kreativno ime 52-godišnjak ovog puta odlučio.

Naime, Musk već ima kćer imena Exa Dark Sideræl, zvane Y, koju su on i njegova tadašnja partnerica Grimes dobili pomoću surogat majke. Uostalom, milijarder nikada nije ni skrivao da jednoga dana želi imati mnogo djece, a jednom je prilikom na Twitteru napisao kako je "smanjenje nataliteta najveća opasnost s kojom se civilizacija suočava."

image

Elon Musk sa sinom X Æ A-Xii kojeg je 2020. dobio u vezi s pjevačicom Grimes

ODD ANDERSEN/AFP/PROFIMEDIA

Musk također ima sinove nazvane Techno Mechanicus i X AE A-XII s bivšom Grimesom, a s bivšom suprugom Justine dobio je blizance Griffina i Vivian rođene 2004. te trojke Kaia, Saxona i Damiana koji su na svijet stigli dvije godine kasnije. Nažalost, prvi sin - nazvan Nevada Alexander - kojeg je dobio s Justine 2002. preminuo je sa samo deset tjedana od sindroma iznenadne dojenačke smrti.

O rođenju još jednog djeteta oglasio se i Musk poručivši da nije bila nikakva tajna da sa Shivon čeka još jedno dijete te da su obitelj i prijatelji znali sve o prinovi.

"Bilo bi zaista bizarno te vijesti priopćiti kroz objavu za medije, no to ne znači da je bila tajna", poručio je Musk.

Linker
24. lipanj 2024 09:36