LJUBAVNA PRIČA

Fotka na kojoj Michael Douglas gleda dekolte supruge Catherine Zeta-Jones postala viralna

Glumački par zajedno je prebrodio brojne izazove i sada su, čini se, sretniji nego ikad. Ipak, njihova ljubavna priča započela je potpuno "naopako".

Čini se kako se ni nakon 22 godine braka Oskarovac Michael Douglas ne može nadiviti ljepoti svoje supruge Catherine Zete-Jones. U četvrtak je na londonskoj premijeri filma "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", u kojemu Douglas igra ulogu doktora Hanka Pyma, holivudski par izgledao zaljubljenije nego ikad.

Iako je na premijeru stigla kao Michaelova pratnja, Zeta-Jones bila je apsolutna zvijezda večeri. Prošetala je crvenim tepihom u dugoj nježno plavoj haljini s korzetom i elegantnim plaštom koju je dizajnirala Cristina Ottaviano, a njezin suprug pratio ju je u stopu držeći je za ruku. Cijelu večer nije mogao skinuti pogled s lijepe Velšanke, a fotografija na kojoj oduševljeno gleda u njezin dekolte ubrzo je postala viralna u stranim medijima.

image

Na premijeri su bili nerazdvojni

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Baš poput Michaela, i Catherine je u posljednje vrijeme bila vrlo zaposlena. Pojavila se u Netflixovoj hit-seriji "Wednesday" kao legendarna Morticia Addams, a za svoju ulogu u "National Treasure: Edge of History" dobila je odlične kritike. Ipak, glumica je vidno usporila svoj tempo otkako joj je 2011. godine dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Tada je uzela petogodišnju pauzu od glume kako bi se posvetila svome zdravlju, djeci Carys i Dylanu te suprugu Michaelu, kojemu je samo godinu dana ranije otkriven rak grla.

image

Catherine je bila glavna zvijezda crvenog tepiha

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Nakon njegove bolesti teško nam je bilo prihvatiti i moju, ali ja sam odmah o tome progovorila i svima sve priznala. Osjećala sam se lakše, a i nakon toga nitko me više nije ispitivao o mojem stanju. Michael se posvetio meni, ja njemu. Ponovno smo se zaljubili", ispričala je svojedobno glumica.

Iako su zajedničkim snagama uspješno prebrodili sve izazove i već su dva desetljeća u skladnom braku, Catherine i Michael nisu "kliknuli" na prvu. Upoznali su se na Deauville Film Festivalu, nakon što je Michael, navodno bio očaran mladom glumicom koja je tada promovirala film "The Mask of Zorro", zatražio da sjedi za njezinim stolom. Nakon večere i fotografiranja, pridružio joj se u baru i rekao joj: "Znaš, bit ću otac tvoje djece".

"Čula sam mnogo o tebi i mislim da je vrijeme da si kažemo laku noć", odbrusila mu je Zeta-Jones nakon uleta koji je i sam Douglas kasnije prozvao "ljigavim". Ipak, sljedećeg dana "omekšao" ju je porukom isprike i cvijećem te su počeli razgovarati telefonski i naposljetku su se zaljubili.

Linker
20. travanj 2024 16:27