veliko slavlje

Fotka s krštenja malene Albe otkrila s kim se družila Hana Huljić Grašo

Petar i Hana su u nedjelju u Splitu organizirali proslavu krštenja svoje kćeri rođene u srpnju prošle godine. Samo krštenje održalo se u intimnom krugu najbližih u petak.

Iako je fotografi nisu snimili, pjevačica Domenica Žuvela bila je na krsnom slavlju malene Albe, kćeri njenih kumova Hane Huljić Grašo i Petra Graše. Dokazala je to fotografija koju je Velolučanka objavila na svom Instagramu.

Na fotografiji ona i Hana poziraju s dvije prijateljice. "Bože, lipih žena", komentirala je Viktorija Rađa, koja je i sama bila jedna od uzvanika na proslavi.

Podsjetimo, Petar i Hana su u nedjelju u Splitu organizirali proslavu krštenja svoje kćeri rođene u srpnju prošle godine. Samo krštenje održalo se u intimnom krugu najbližih u petak.

image

Vjekoslava i Hana s malenom Albom

JOSKO SUPIC CROPIX

Na dan slavlja, proslavili su i prvu godišnjicu braka, koje su već tada mediji titulirali kao vjenčanje godine.

Točno godinu dana ranije zavjetovali su se jedno drugome na ljubav, vjernost i podršku u crkvi sv. Dominika u staroj splitskoj gradskoj jezgri, pred brojnim okupljenim prijateljima i članovima obitelji. Ljubavna veza danas 46-godišnjeg Graše i 32-godišnje Hane otpočetka je intrigirala javnost, pa se budno pratilo kako su se mladenci odjenuli, tko je došao na vjenčanje glazbenom paru, a tko je možda nedostajao. Pratila se i Hanina trudnoća, kao i dolazak njihove kćeri Albe na svijet 17. srpnja prošle godine.

Linker
18. travanj 2024 14:39