S HRVATSKIM POTPISOM

Jeste li primijetili? Hana jednim detaljem povezala vjenčanje s Grašom i Albino krštenje

U pitanju su ručno rađene cipele s potpisom hrvatskog brenda obuće Ledenko, čije štikle u svom ormaru imaju brojne dame s naše javne scene.

Godinu dana nakon što su izrekli sudbonosno "da" na ceremoniji koju su mnogi prozvali vjenčanjem godine, glazbeni par Petar Grašo i Hana Huljić Grašo u rodnom je Splitu krstio svoju sedmomjesečnu kćer Albu. I dok su se u petak tim povodom okupili samo njihovi najbliži, supružnici su sinoć na Sustipanu u restoranu "Adriatic" organizirali veliku proslavu.

image

Vjekoslava, Hana i Alba na proslavi povodom krštenja

JOSKO SUPIC CROPIX

Ponosna mama Hana u restoran je stigla s majkom Vjekoslavom, u naručju držeći malenu Albu. Za ovu je priliku odabrala ženstvenu haljinu "A" kroja s nježnim cvjetnim uzorkom, a kosu je uvila u romantične uvojke. Styling je upotpunila diskretnom bisernom ogrlicom te bijelim salonkama sa srebrnim remenčićima.

image

Hana na fešti nakon vjenčanja

INSTAGRAM/GABRIJEL ŠEBALJ
image

Hana i Petar vjenčali su se u crkvi sv. Dominika

JOSKO SUPIC

Zanimljivo je kako je iste cipele glazbenica nosila i na svom vjenčanju prošle godine. U pitanju su ručno rađene salonke s potpisom hrvatskog brenda obuće Ledenko, čije štikle u svom ormaru imaju brojne dame s naše javne scene, od pjevačice Doris Dragović do atletičarke Sandre Perković i voditeljice Marijane Batinić. Huljići već godinama surađuju sa supružnicima Ivanom i Sandom Ledenkom, stoga ne čudi Hanina odluka da joj upravo oni dizajniraju cipele za njezin najvažniji dan, ali i da ih dugo nakon toga ponosno nosi.

Linker
24. travanj 2024 19:24