nova pjesma

Franka Batelić blista u posljednjim tjednima trudnoće: ‘Zbog tebe suze nestaju‘

Iako još malo broji do rođenja drugog djeteta, pjevačica rodom iz Istre nije zanemaril posao: izašla joj je nova balada Priča o nama, a uskoro bi trebao i spot snimljen nedavno u Francuskom paviljonu

Kao što je nedavno i obećala svojim fanovima, Franka Batelić danas je na radio postaje i streaming servise pustila svoju novu pjesmu Priča o nama. Uz fotografiju u zanosnoj bijeloj haljini modnog brenda Envy Room snimljenu u Francuskom paviljonu u Zagrebu, pjevačica je na Instagramu objavila:

‘‘Jer to je ljubavi… #priča o nama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin".

Nježnu ljubavnu baladu s izraženim violinskim dionicama napisao je Branimir Mihaljević, a riječi dovoljno govore kome je posvećena: "Zbog tebe tuge prestaju, zbog tebe suze nestaju... To je ljubavi, priča o nama…"

Franka je najavila da nakon pjesme stiže i spot koji je nedavno snimila u visokoj trudnoći, a na objavljenoj fotografiji naslućuje se za kakvu se estetiku opredijelila. Bjelina, nevinost, nježnost...

Spot u kojem joj se lijepo vidi trudnički trbuščić bit će joj uspomena za cijeli život pa sada nakon odrađenog posla može se u miru posvetiti zadnjim danim trudnoće i skorašnjem dolasku druge bebe. Čemu se veseli cijela obitelj, suprug Vedran Ćorluka i sinčić Viktor.

Linker
19. travanj 2024 18:27