AFP/ CANVA
U DRIVE-IN KAPELICI

Frizer Kim Kardashian i zvijezda serije ‘Bijeli lotos‘ vjenčali se u Las Vegasu

Nakon svega par mjeseci veze američki glumac Lucas Gage, zvijezda "Euforije" i "Bijelog lotosa" vjenčao se s frizerom slavnih Chrisom Appletonom.

Nakon svega par mjeseci veze američki glumac Lucas Gage, zvijezda "Euforije" i "Bijelog lotosa" vjenčao se s frizerom slavnih Chrisom Appletonom.

Bilo je to malo, tajno vjenčanje sa svega šest uzvanika, ali je oko male bijele drive-in kapelice (Little White Chapel) u Las Vegasu prošlog vikenda vladalo neopisivo uzbuđenje. Mladenci su bili glumac Lukas Gage, zvijezda serijala "Bijeli lotos" i stilist Chris Appleton, frizer slavnih dama poput Jennifer Lopez i Kim Karadashian. Jennifer Lopez se ispričala, a Kim Kardashian je mladence nakon vjenčanja povela na koncert svog prijatelja Ushera u Parku MGM, te na afterparty na kojem su se zabavljali do sitnih sati.

image

Mala bijela kapelica u Las Vegasu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A sutradan je osobno, glavom i bradom, Chrisu Appletonu uručila laskavo priznanje za frizera godine na dodjeli nagrada Daily Front Row Fashion Awards u Los Angelesu. Da su zajedno Gage i Appleton su potvrdili u showu glumice Drew Barrymore, u kojem su gostovali nakon povratka s odmora u luksuznom meksičkom ljetovalištu Punta Mita.

"Presretan sam i jako, jako zaljubljen", izjavio je 39-godoišnji Chirs Appleton, koji je gotovo trinaest godina stariji od svog supružnika. Američki glumac Lukas Gage će 28. svibnja proslaviti 28. rođendan, a slavu je stekao ulogama u popularnim serijama "Euforija" i "Bijeli lotos". Da su zajedno dali su naslutiti kada su se prvi put na Dan žena pojavili na partyju američkog magazina Vanity Fair. Desetak dana nakon toga pojavili su se na američkim nagradama Fashion Trust US. Lukasovi prijatelji potvrdili su da je par zajedno nekoliko mjeseci, a ubrzo nakon toga otkriveno je da su se i zaručili.

image

Chris Appleton i Kim Kardashian

HULU/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Izvor blizak paru za američke medije je rekao da su njihovi poznanici šokirani jer se sve vrlo brzo dogodilo, od poznanstva do zaruka. Ali svi su sretni zbog njihove veze, jer je Chris dugo tražio srodnu dušu i po svemu sudeći ju je i pronašao.

"Srodnu dušu i savršenog parntera pronašao sam kad sam već bio izgubio svaku nadu. Dugo sam živio kao samac i mislio sam da mi se prava ljubav nikada neće niti dogoditi. Ali leptirići u trbuhu su tu, presretan sam i zaljubljen. Chris je jako zgodan muškarac, a njegov britanski šarm je neusporediv", izjavio je Lukas Gage.

image

Lukas Gage i Chris Appleton

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 12:49