JULIEN DE ROSA AFP/PROFIMEDIA
NOVI PAR?

Gigi i DiCaprio opet uhvaćeni zajedno: ‘Partijali su na Noć vještica, a Leo se krio pod maskom‘

Glumac se navodno prerušio u čudovište, a masku je skidao jedino kad je pio. Na zabavu su stigli party busom u društvu Gigine sestre Belle.

Glumac se navodno prerušio u čudovište, a masku je skidao jedino kad je pio. Na zabavu su stigli party busom u društvu Gigine sestre Belle.

Od rujna se šuška o navodnoj romansi Leonarda DiCaprija i Gigi Hadid, a čini se da su glumac i manekenka zajedno proslavili i Noć vještica. Naime, očevici su za Page Six ispričali kako se par družio na velikoj zabavi franšize Circoloco na newyorškom brodogradilištu Brooklyn Navy Yard.

Izvori tvrde da su DiCaprio i Hadid na zabavu stigli party autobusom, a s njima su bile i Gigina sestra Bella, manekenka Irina Shayk te prodavačica umjetnina Helly Nahmad.

image

Gigi se s Leom družila za vrijeme New York Fashion Weeka

JOHN NACION NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na istoj zabavi bila je i zvijezda Kuće zmajeva Matt Smith, prerušen u vampira, kao i manekenka Stella Maxwell. Leo se navodno cijelu večer skrivao iza jezive maske koja je bila "križanac zombija i čudovišta", a skidao ju je samo kako bi pio.

Inače, Oskarovac je poznat po svom "inkognito" pojavljivanju na Halloween partyjima pa je prošle godine prevario goste na velikoj fešti prerušivši se u starca. Na javnim događanjima često se zna skrivati i ispod crne bejzbolske kape te medicinske maske.

image

DiCaprio je poznat po inkognito pojavljivanju na zabavama

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

DiCaprija su počeli povezivati s Gigi za vrijeme ovogodišnjeg Tjedna mode u New Yorku, nakon što su se družili na zabavi u Sohou. Kasnije su viđeni zajedno i u ekskluzivnom klubu Casa Cipriani, a izvor je za Page Six ispričao da se par tek upoznaje i da se njihov odnos polako razvija.

"Uglavnom su se družili u većim grupama poznanika i nekoliko puta sami", ispričao je izvor.

Kasnije tog mjeseca, glumac je viđen u Milanu istog dana kada je Gigi nosila reviju modne kuće Versace za proljeće/ljeto 2023.

Linker
26. travanj 2024 05:50