RADILI SU NA SEBI

Glumac opisao kako je upoznao zaručnicu: "Bila je sama 5 godina, ja sam bio usred oporavka"

Američki glumac Brian Austin Green otkrio je da je zaručnicu, plesačicu Sharon Burgess upoznao u trenutku dok se borio s višegodišnjim neurološkim poremećajem.

Zvuči zastrašujuće, ali niti četiri godine i stotine pregleda nisu bile dovoljne liječnicima da ustanove dijagnozu i pomognu slavnom američkom glumcu Brianu Austinu Greenu, koji je 15. srpnja proslavio pedeseti rođendan. A simptomi njegovog zdrastvenog poremećaja bili su strašni i nalikovali su posljedicama moždanog udara.

"Nisam mogao govoriti, nisam mogao čitati, nisam mogao pisati, imao sam problema s pamćenjem, pa sam sestru upoznavao s prijateljem kojeg je ona poznavala duže od 25 godina...", tim je riječima Brian Austin Green opisao svoje stanje voditeljici Cheryl Burke u čijem je podcastu "Sex, Likes and Spray Tans" gostovao.

image

Brian Austin Green i Sharna Burgess

PROFIMEDIA

Epizoda na njezinom kanalu nosi naziv "Spremni za rumbu s Brianom Austinom Greenom" (Ready to Rumba with Brian Austin Green), a emitirana je povodom početka nove sezone showa "Ples sa zvijezdama". Glumac je o svojim zdravstvenim problemima progovorio odgovarajući na pitanje kako je upoznao svoju partnericu i zaručnicu Sharnu Burgess, s kojom je lanjskog lipnja dobio svoje peto dijete, sinčića Zanea Walkera.

"Sharna i ja upoznali smo se u trenutku kad smo oboje radili na boljim verzijama sebe. Sharna je pet godina bila single, a ja sam se oporavaljao od razvoda s Megan Fox i teških neuroloških poremećaja zbog koji je moja okolina godinama bila zabrinuta za mene", ispričao je glumac i rekao da je zbog toga na duže vrijeme povukao iz javnosti.

image

U braku s Megan Fox dobio je sinove Bodhija, Journeyja i Noaha

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Patio sam od poremećaja zbog kojih sam godinama imao teškoća s čitanjem, pisanjem i govorom, mučile su me teške vrtoglavice, a kad se na to nadovezao ulcerozni kolitis mjesecima sam bio prikovan za krevet. Liječnici nisu znali što mi je, ni sam ne znam na koliko sam pregleda bio i koliko puta su radili krvne nalaze, non stop sam bio po bolnicama. Na kraju sam se za pomoć obratio liječnicima koji prakticiraju holistički pristup i metode istočnjačke medicine, a Sharna je bila nevjerojatna. U visokoj trudnoći brinula se za moje troje djece i mene, nije se žalila, bila je predivna i situaciju je prihvatila kakva jest. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu", ispričao je glumac koji se proslavio kao zvijezda tinejdžerskog serijala "Beverly Hills, 90210".

image

Zvijezde serijala ‘Beverly Hills, 90210‘: Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris

FOX/CBS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Iz veze s glumicom Vanessom Marcil ima odraslog sina Kassiusa, dok s bivšom suprugom Megan Fox ima trojicu sinova: 11-godišnjeg Noaha, 9-godišnjeg Bodhija i 7-godišnjeg Journeyja. Sharna Burgess je 38-godišnja profesionalna plesačica i stalna članica američkog TV showa "Ples sa zvijezdama" s kojom se zaručio u rujnu, tri godine nakon što su prohodali i 15 mjeseci nakon rođenja sinčića Zanea Walkera Greena.

Linker
13. travanj 2024 08:00