EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Sve je zaprepastila

Glumica i model šokirala: ‘Razmišljala sam o tome da okončam svoj život‘

Kao pripovjedačica u BBC-jevom dokumentarnom serijalu ‘Planet Sex s Carom Delevingne‘ ispričala što ju je zamalo nagnalo na drastičan korak.

Kao pripovjedačica u BBC-jevom dokumentarnom serijalu ‘Planet Sex s Carom Delevingne‘ ispričala što ju je zamalo nagnalo na drastičan korak.

Odrastanje Care Delevingne bilo je sve osim lagodnog, premda je rođena u povlaštenoj obitelji s razgranatim vezama među plemstvom i filmskim zvijezdama. Otac britanske glumice i manekenke je Charles Delevingne, vrlo uspješan poduzetnik i osnivač tvrtke "Harvey White Properties" specijalizirane za posredovanje pri prodaji najskupljih nekretnina, njezina majka Pandora pripadnica je visokog engleskog društva (unatoč višegodišnjoj ovisnosti o heroinu), a Carina krsna kuma je Joan Collins. Imala je sve preduvjete za život iz snova, pa ipak je kao tinejdžerica nekoliko puta pomišljala počiniti samoubojstvo. Šokantno otkriće ispričala je na početku BBC-jevog dokumentarcu "Planet Sex s Carom Delevingne" čija je premijera bila prvog dana prosinca, na trećem programu te javne televizije.

image

Cara Delevingne

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Razmišljala sam o tome da okončam svoj život jer sam rodno fluidna. Teško sam se nosila sa svojom biseksualnošću. Mislila sam da sam nenormalna. Nisam mogla ni s kim razgovarati o tome svjesna da živim u svijetu s mnogo homofobije i srama", prenosi The Independent.

Ponovila je kako su je više puta obuzimale misli o beznađu i podizanju ruke na sebe, a razlog zbog kojeg tako otvoreno priča o temi o kojoj se obično govori na psihoterapiji, ponukali su je klinci poput nje.

image

U BBC-jevu dokumentarcu prikazano je i kako je supermodel darovala svoj orgazam u znanstvene svrhe

BBC/FERRARI/PROFIMEDIA

"Ako svojim priznanjem mogu pomoći ma kojem drugom djetetu, znači mi sve na svijetu”, dodala je.

Na snimanje dokumentarca od šest epizoda o seksu, objasnila kako se nada da će dokumentarac otvoriti oči ljudima kad priča nije "straight". Želi olakšati život mladima koji propituju svoj rodni identitet i pomoći im da se osjećaju manje usamljeno.

"U svijetu u kojem živim, većina mojih prijatelja je hetero. Nikad nisam bila u Prideu prije snimanja ove dokumentarne serije. Ako mogu promijeniti bilo čije mišljenje kako bi spremnije prihvatiti sebe ili nekog drugog, to je sve što želim", zaključila je manekenka čije su fotografije u zastrašujućem stanju početkom rujna ove godine obišle svijet.

Sumnjalo se, naime, da se drogira i da je zato "pukla", no kasnije se pribrala (zbog odvikavanja?) i ponovno vratoila na scenu. Već je u listopadu, u Cannesu, promovirala BBC-jevu dokumentarnu seriju čiji je pripovjedač. Nakon nedavne premijere tog projekta i njenog dirljivog priznanja, rasterećena manekenka i glumica spremna je za novi uzlet.

Linker
26. travanj 2024 01:32