POSTALA MAMA

Godina u kojoj su joj se ostvarili snovi: Prvi Božić Paris Hilton s kćeri i sinom

Za slavnu nasljednicu ovo će biti godina za pamćenje! Naime, Paris i njezin suprug najprije su početkom godine dobili sina, da bi prije mjesec dana otkrili kako je u njihove živote stigla i kćerkica.

Bogata nasljednica, poduzetnica i influencerica jedva je dočekala prvi Božić kao mama. Ponosna Paris Hilton na Instagramu se pohvalila prvim obiteljskim božićnim portretom u kariranim, crvenim pidžamama na kojem su uz supruga i nju i njihovo dvoje djece. Paris i Carter Reum poziraju s kćerkicom London Marilyn, koja je rođenda prije šest tjedana, te sa sinom Phoenixom koji ima 11 mjeseci.

"Carter i ja nismo mogli dočekati prvo božićno fotografiranje s Phoenixom i London, prvo kao četveročlana obitelj", izjavila je Paris za magazin People te otkrila kako joj je taj trenutak ostvarenje snova.

"Uvijek sam željela slaviti blagdane sa svojom obitelji, imati male tradicije, dočekati novu godinu s obitelji. Blagoslovljena sam ovom prekrasnom obitelji", dodala je poznata influencerica koja je prošlog mjeseca iznenadila svoje obožavatelje kada je otkrila kako su ona i suprug dobili drugo dijete.

"Zahvalna na djevojčici", napisala je Paris presretna što je 10 mjeseci nakon sina dobila i "malenu princezu", o čemu je često govorila nakon što je početkom godine dobila sina. Iako su djeca biološki njezina i Carterova, obje trudnoće iznijele su surogat majke, što je nedavno i Paris prokomentirala objasnivši da je njezin život jednostavno previše izložen javnosti pa su se ona i Carter odlučili za surogatstvo.

Paris i Carter zaručili su se u veljači 2021. godine, nakon godine dana veze, a vjenčali su se u studenome iste godine i odmah počeli planirati proširenje obitelji. Snovi su im se ostvarili dvije godine kasnije i kraj 2023. dočekat će kao četveročlana obitelj.

Linker
15. travanj 2024 05:48