zajednički izlazak

Goran Bogdan na beogradsku premijeru svog novog filma stigao u društvu djevojke

Priliku da pogledaju film "Živi i zdravi" nisu propustila mnogobrojna poznata lica, ali naravno i glavni protagonisti ove komedije koja je već oduševila kritiku.

Iako se s djevojkom Jovanom Stojiljković rijetko pojavljuje u javnosti, za beogradsku premijeru svog novog filma, Goran Bogdan napravio je iznimku. Glumački par prošetao je crvenim tepihom držeći se za ruke ispred MTS dvorane gdje je bila premijera filma "Živi i zdravi". Riječ je o komediji crnogorskog redatelja i scenarista Ivana Marinovića.

"Ni najmanje ne uživam ovdje na crvenom tepihu. Što se tiče Jovane i privatnog života, to ne komentiram nikada, hvala vam", rekao je kratko Goran Bogdan za srpski Blic na crvenom tepihu.

I dok je naš glumac kombinirao crne traperice, crvenu majicu i crni sako, njegova djevojka, također glumica koju mnogi pamte po ulozi Sofije iz serije "Južni vetar", oduševila je u cvjetnom kratkom blejzeru s naglašenim rukavima kojeg je kombinirala s crnom majicom, crnim hlačama i statement cipelama s platformom.

image
F.S./ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Premijeru nije propustila ni glavna glumica filma, Tihana Lazović koja je stigla u društvu svog supruga Branislava Trifunovića. Film "Živi i zdravi" svjetsku premijeru imao je još lani u studenom na međunarodnom Filmskom festivalu Black Nights u Talinu. Komedija koja prati život mladog para prije i za vrijeme svadbe, već je oduševila kritiku koja ima samo riječi hvale. Dinamičan i kompliciran odnos mlade koja u posljednji tren želi odustati od udaje i mladoženje koji na inzistiranje oca se mora oženiti, vjenčanje pretvara u farsu koja će odlično nasmijati gledatelje.

Linker
13. travanj 2024 05:41