Nema povratka

Gotovo? Gisele i Tom angažirali odvjetnike za razvod nakon 13 godina braka

Podjelu nekretnina i milijuna dolara na bankovnim računima mogla bi zasjeniti gorka bitka za skrbništvo nad djecom koju obožavaju.

Malo tko je iznenađen odlukom bivšeg top modela Gisele Bündchen i njezinog supruga, sportske zvijezde Toma Bradyja da angažiraju odvjetnike specijalizirane za razvode. U bračnoj krizi koja je eskalirala ovog proljeća (problemi su vjerojatno započeli ranije) sve je vodilo do prijelomne točke nakon koje više nema povratka. Kada pravni stručnjaci započnu pregovore oko toga što je njeno, a što njegovo, sve je manje prostora za dogovor i smirivanje tenzija.

"Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i sada ih zanima što će dobiti podjelom, kako će raspodijeliti financije", prenosi Daily Mail riječi upućenog izvora.

Jedan od najboljih igrača američkog nogometa u povijesti jako je vezan za njihovu djecu, dvanaestogodišnjeg Benjamina i devetogodišnju Vivian (iz bivše veze ima i sina tinejdžera), stoga bi se najžešća bitka mogla započeti oko skrbništva. Pa ipak, na njenom se Instagram profilu još uvijek nalazi ne tako davno objavljena fotografija njenog supruga i djece. Znači li to da se nada čudu?

Dotad su odvjetnici nekad sretnog para fokusirani na raspodjelu njihovog golemog imetka. Budući da oboje žive na Floridi, dokumente za razvod trinaestogodišnjeg braka vjerojatno će podnijeti na nadležnom sudu u Tampi ili Miamiju. Njihove nekretnine vrijede oko 26 milijuna dolara: to se ponajprije odnosi na vilu od 17 milijuna dolara na otoku Indian Creek u Miamiju, u dijelu grada koji se još naziva ‘Bunker milijardera‘. Imaju i stan u njujorškoj četvrti Tribeca u New Yorku vrijedan 3,6 milijuna dolara te ranč od 5,7 milijuna dolara u Montani. Gisele Bündchen posebno je draga njihova kuća za odmor na poluotoku Nicoya u Kostariki, gdje su godinama ljetovali.

Bankovni računi Toma Bradyja procjenjuju se na od 180 do 250 milijuna dolara, računajući i unosne sponzorske ugovore, dok Forbes osobno bogatstvo brazilske manekenke procjenjuje na 400 milijuna dolara. Uskoro se može očekivati priopćenje njihovog predstavnika za medije koji će vjerojatno reći da se razvode zbog nepomirljivih razlika.

Linker
25. travanj 2024 00:35