Veliko iznenađenje

Harry Styles prodao kuću za 7 milijuna eura: U njoj ostavio vrlo neobične predmete

Nevjerojatan dom pjevača Harryja Stylesa prikazan je tijekom jedne epizode Netflixove serije "Selling Sunset" i oduševio je njegove obožavatelje. Posebno zanimljiv detalj o domu otkrile su agentice za nekretnine.

Bivši dom Harryja Stylesa u L.A.-u prikazan je u uvodnoj epizodi šeste sezone serije "Selling Sunset‘", koja je prošlog vikenda premijerno prikazana na Netflixu. Agentica za nekretnine Emma Hernan, koja je prodavala bivšu kuću pop zvijezde u vrijeme snimanja serije, objasnila je da je oglas dobila preko klijenta koji je kuću kupio od Stylesa.

Dok razgovara s Chrishellom Stause tijekom obilaska imanja, Hernan otkriva što je Styles ostavio dok se iseljavao. "Ostavio je mnogo toga - na primjer, stotine pari cipela. Primjerice, štikle", kaže ona. “Mislim da ih više nema, ali bih ih možda mogla pronaći".

Stause se zatim našali da bi to mogla biti njihova prilika da dođu u backstage na jednom Harryjevom koncertu. "Mogle bismo reći, ‘Harry, imamo neke cipele koje ti moramo vratiti!‘" Budući da se procjenjuje da Harry vrijedi gotovo 170 milijuna eura, ne čudi što ga zanimaju ovakve nekretnine. Harryjev raskošni bivši dom može se pohvaliti uredom, teretanom, kućnim kinom i garažom za dva automobila, kao i bazenom i bujnim zelenilom. Kako su istaknule agentice, riječ je o jednoj od najljepših i najraskošnijih kuća u Hollywood Hillsu.

Linker
18. travanj 2024 21:51