Gloria produkcija/Instagram
Misli na sve

Harry Styles zaustavio koncert kako bi trudnoj obožavateljici omogućio odlazak na WC

Kasnije joj je pomogao odabrati i ime za dijete.

Kasnije joj je pomogao odabrati i ime za dijete.

Harry Styles nije samo talentirani pjevač, već i brižna osoba. Naime, 29-godišnji glazbenik zaustavio je svoj koncert u Cardiffu, Walesu, u utorak navečer kako bi trudnoj obožavateljici po imenu Sian omogućio odlazak na WC, a kasnije joj je čak pomogao odabrati i ime za dijete.

Ova slatka, ali prije svega pažljiva interakcija, zabilježena je u viralnom TikTok videu tijekom Harryjevog koncerta u sklopu "Love on Tour" turneje koji se je održao na Principality stadionu u Cardiffu. Na videu možete vidjeti kako obožavateljica Sian iz publike moli Stylesa da joj pomogne odabrati ime za dijete. "To je veliki pritisak Sian. Zar zaista želiš da ja odaberem ime?", odgovorio je pjevač pjesme "Matilda" i dodao "ali ovo bi moglo biti prilično zabavno, zar ne? Što će biti? Što će biti? Što će biti?"

Prije nego što je uspio odgovoriti, Sian je priznala da mora otići na WC, a Styles joj je rekao da ide, obećavajući da će za nju pričekati s nastavkom koncerta. "Sian, nećeš ništa propustiti. Ako se požuriš, ništa nećeš propustiti."

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola ?

Dok je Sian bila odsutna, Styles je zabavljao publiku čitajući njihove natpise i razgovarajući s njima, a kada se Sian vratila, publika je pljeskom pozdravila njen povratak, dok je Styles nastavio igru s odabirom imena. Sian mu je ponudila četiri mogućnosti: Stevie, Rafe, Harley i Caleb.

"Stvarno je teško izabrati ime, zar ne?", rekao je glazbenik i zamolio publiku da glasaju pljeskom za svoje omiljeno ime. Na kraju je ime Caleb dobilo najveći pljesak, a Styles je proglasio da je ime za bebu - odlučeno.

Obožavatelji su se dirnuli Stylesovom ljubaznošću i humorom te su izrazili svoje oduševljenje u komentarima ispod TikTok videa.

"Uvijek je tako nježan i ljubazan prema trudnicama. Tako sladak i pun razumijevanja", napisao je jedan obožavatelj. "Kako jedna osoba može biti tako nevjerojatno sjajna", dodao je drugi. Treći obožavatelj je rekao: "To je čovjek kojeg volim."

Linker
26. travanj 2024 19:18